You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Bosan Tiada Elektrik Dari Pagi Sampai Petang

17,437,681 total views, 1,536 views today

Bosan Tiada Elektrik Dari Pagi Sampai Petang

Bro tengah kebosanan dan kepanasan dari pagi tadi sampai la nie xde elektrik.

Terima kasih kepada Tenaga Nasional Berhad (TNB)

Kerna sudi bagi notis awal,

Dorang nak putuskan bekalan untuk kerja-kerja mencantas pokok dari pukul 9pagi sehingga pukul 7malam.

Bicara Bro : selamat dah charge hp awal-awal. Banyak kerja tergendala hari ini.

Update via Android HTC Desire S.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Bosan Tiada Elektrik Dari Pagi Sampai Petang

    1. Nie bukan tahap kutu mati, pijat, virus, bakteria pun leh mati xtau nk buat ape dh

    1. tau xpe…

      selamat tau2 je dah terselit notis dari TNB.. nak dekat 12jam gak la xde elektrik..

      Mati kutu gak bro

    2. paling lame 4 jam la pernah kena takde eletrik… mati akal, mati kutu.. semua ada la..

    1. ekekeke…mmg procedure sebelum nak matikan letrik diorg kena bg notice..nasib diorg bg..kalo tak lagi hangin kan..ngeheheh

      erks, mati anak?? anak rambut? anak tekak? anak mata??

  1. bro fremston : as salam (”,) mujo lah ada notis awal² kan? kalo x, kompom lagi haru…apa pun bagus jugak kalo letrik xde tu ha, kan jimat sikit dari biasa penggunaan letrik…sabar ok…x lama je lagi jam 7pm…

    1. W’salam… Mmg dorang bagi notis awal.. tp lama kebeno..

      Banyak kerje tertangguh.. income pun xmasyuk kalau cam nie beb

    1. report???

      jarang nak diangkat telefon kalau kita call…

      bila buat aduan, “cik, orang lain pun xde air juga, xbising pun…”

      Boleh???

    2. kalau macam tue boleh report sama kementerian pengguna 🙂

      xpun report sama tok kadi…

      if dorang cakap macam tue, boleh je nak balas sikit “gaji awak tue pun datang dari bil yang saya bayar. Tolong la sedar diri sikit, kami ini pengguna. jika macam ini cara awak, saya boleh buat report pada pihak atasan”

Leave a Reply

Top