You are here
Home > Bersama BroFramestone > Parenting Blogger Yang Anda Perlu Kenali

Parenting Blogger Yang Anda Perlu Kenali

Top Parenting Blogger Malaysia

Disini Bro ingin kongsikan Parenting Blogger yang perlu anda kenali.

Parenting Blogger merupakan salah satu kateria yang kebanyakan syarikat pengiklanan berminat terutamanya berkaitan dengan produk makanan/masakan + produk kekeluargaan + hartanah + insuran dan sebagainya.

Kenapa Bro cakap macam nie?

Sebab golongan ini banyak habiskan masa makan atau masak di rumah. Mereka juga banyak menggunakan pembelanjaan bulanan/tahunan untuk seisi rumah/keluarga.

Mereka juga terdiri dari golongan yang mempunyai pendapatan yang lebih stabil/kukuh dalam masa yang sama mereka akan melaburkan dalam sektor hartanah (untuk memiliki rumah dan tanah sendiri). Begitu juga dengan insuran rumah, kereta, nyawa mahupun harta.

Berapa ramaikah parenting blogger yang anda kenali menjadi pilihan syarikat pengiklan tertentu? Jangan terkejut jika mereka layak mendapat pendapatan beribu sebulan dari blog.

Jom kita kenali parenting blogger dalam gambar diatas.

  1. Bro Framestone – Ada sesiapa tak kenal dia? Insya’lah bakal bergelar ayah hujung tahun ini.
  2. Kelly Chin – Comel orangnya, jangan tertipu dengan pandangan mata anda, Dia merupakan ibu kepada beberapa orang anaknya. Yang sulung kalau x salah Bro berumur 6 tahun.
  3. Deq Noor – Eh macam mana dia boleh terselit dalam ini? Tak apa, moga yang terbaik buat beliau. Food & Travel Blogger yang suka berkongsi cerita di blognya.
  4. Kak Ina KL – Antara orang veteran yang berblog. Ada anak dara yang comel malangnya Bro sudah berkahwin (tiada kaitan pun sebenarnya).
  5. Rabiatul Adawiyah – Seorang blogger yang amat tabah dan sentiasa tersenyum. Tetapi busy mengalahkan Mak Datin. Tahniah atas berita gembira baru-baru ini.

Jom datang blog mereka dan tinggalkan jejak atau follow blog mereka. Mereka juga antara blogger yang selalu dapat jemputan untuk menghadiri event sebagai media.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

45 thoughts on “Parenting Blogger Yang Anda Perlu Kenali

  1. perrgghhh advertiser suka parenting blogger yer..

    nak concentrate parenting lah kau begitu..

    mana tahu satu hari nanti boleh kalah kan shakiddo….

Leave a Reply

Top