September 30, 2020

Main Dengan Isteri Petang Jumaat

20130524-171805.jpg

Alhamdulillah,

Dapat juga bermain dengan isteri pada petang Jumaat. Selamat hari ini cuti.

Malangnya,

Dia kerja malam pada hari ini. So bro gunakan petang Jumaat sebaik mungkin bermain dengan dia.

Tak sia-sia Bro beli set Monopoly selepas balik dari Solat Jumaat.

Dasyat dia main, tapi akhirnya kalah juga. Berpuluh ribu dia berhutang dengan Bro.

Murah rezeki bro kan :)

Dan Bro sayang sangat dekat Isteri Bro. Tak sanggup tengok dia hadap hp main Candy Crush.

Berhantu game tue.

Baik main monopoly dari main candy crush. Dapat gak mengeratkan hubungan suami isteri.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

29 thoughts on “Main Dengan Isteri Petang Jumaat

    1. Now nk kurangkan wife main game komputer or hp.

      Takut bantutkan perkembangan baby. Tue yang beli benda nie supaya boleh eratkan hubungan suami isteri

    1. Harap macam itu la.. Bukan senang nak kekalkan kebahagiaan rumah tangga jika masing-masing ada komitment memasing.

      bro cuba luangkan masa juga dengan wife walaupun sejam…

    1. Buat masa sekarang belum ada niat nak tambahkan orang ketiga dalam permainan ini. He..23x

      Ini juga cara bagi suami isteri untuk menguruskan ekonomi rumah tangga bersama…

    1. He..23x kalau main berdua ikut je kepala otak sendiri macam mane nak main. Bro pun masih selak manual pada belakang kotaknya..

      Ok gak la game dia nie

  1. amboi sweetnye kome berdua. saya masa kecik-kecik suka main saidina dengan adik beradik. paling saya suka jadi banker sebab suka pegang duit dan uruskan duit hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *