You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > The Avengers : Tony Stark Malaysia

17,436,606 total views, 461 views today

The Avengers : Tony Stark Malaysia

Sudah kah korang layan filem terbaru Marvel iaitu The Avengers?

Bro masih belum berkesempatan nak menonton filem ini. Kalau ikutkan bro dapat free tiket untuk gold class menonton filem ini.

Problemnya?

Bro tiada di Kuala Lumpur waktu tersebut.

Sekali ada kenalan blogger bro yang tag bro di laman twitter selepas mereka menonton Pra-Tonton filem ini.

Wah tak sangka,

Kerja part time bro dah ade yang tahu. Bocor rahsia.

Ada gaya tak macam tony Stark?

Bicara Bro : Teringin gak nak berlakon, tapi macam xde bakat je.

Dapat gak offer dari 2 produksi ajak bro try test bakat. Untuk filem mereka akan datang. Tapi as extra je la.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

36 thoughts on “The Avengers : Tony Stark Malaysia

  1. gambo tu bukan bro.tapi iras2 bro..cuma bro lebih hensem sikit..:P..
    alah bro cube jelah jadi pelakon..manatahu meletup macam aaron aziz…:)

Leave a Reply

Top