July 13, 2020

The Avengers : Tony Stark Malaysia

Sudah kah korang layan filem terbaru Marvel iaitu The Avengers?

Bro masih belum berkesempatan nak menonton filem ini. Kalau ikutkan bro dapat free tiket untuk gold class menonton filem ini.

Problemnya?

Bro tiada di Kuala Lumpur waktu tersebut.

Sekali ada kenalan blogger bro yang tag bro di laman twitter selepas mereka menonton Pra-Tonton filem ini.

Wah tak sangka,

Kerja part time bro dah ade yang tahu. Bocor rahsia.

Ada gaya tak macam tony Stark?

Bicara Bro : Teringin gak nak berlakon, tapi macam xde bakat je.

Dapat gak offer dari 2 produksi ajak bro try test bakat. Untuk filem mereka akan datang. Tapi as extra je la.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

36 thoughts on “The Avengers : Tony Stark Malaysia

  1. gambo tu bukan bro.tapi iras2 bro..cuma bro lebih hensem sikit..:P..
    alah bro cube jelah jadi pelakon..manatahu meletup macam aaron aziz…:)

Leave a Reply to akubiomed Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *