Bro selamat sampai ke Kuala Lumpur sebelum pukul 6 pagi tadi dari Perak.

Memandu dalam keadaan mengantuk.

Tetapi terpaksa pulang ke KL hari ini. Sebab ada orang tue kul 7 pagi dah kena masuk kerja.

Just nak tanya dengan korang.

Pepagi subuh ini ada tak speed trap?

Tengok meter dah cecah 170km.. tak pasal2 kena cubit dengan orang sebelah.

Ini kes xsedar tekan minyak terlebih. Bukan kes nak test power ke apa ek.

Bicara Bro : lebih suka bawa kereta sendiri dari bawa kereta orang.

Sebab kereta sendiri, bawa laju mana sekali pun. Meter dok tunjuk 0 km/j. Baru tak ada orang nak cubit dekat sebelah he..23x