July 5, 2020

Salah Ke Suami Pakai T-shirt I’m Single

Tshirt Im Single
Salah ke lelaki yang berkahwin pakai tshirt “I’m Single”?

Lagi-lagipun jika ini je tshirt yang sempat dia capai sebelum keluar dari rumah. Dan tshirt tersebut memang dia dah ada sebelum kahwin lagi.

Tapi mesti ada senyuman sinis dari orang tertentu yang mengetahui status dia sebagai suami orang.

Sedangkan tiada niat dalam hatinya yang dia nak mengaku single.

Kalau single 3 ada la juga he…23x

Bak kata sorang rakan di facebook Bro, “Ianya Dosa besar, menipu tanpa niat. Hahahha”

Maaf jika ada sesiapa yang tertipu. Terutama bagi mereka yang berkenan dengan jejaka yang bertshirt “I’m Single” yang berstatus suami orang.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

20 thoughts on “Salah Ke Suami Pakai T-shirt I’m Single

    1. He..23x ada ke yang dah penuh tapi dok kata single tue… Bagi la can pada mereka yang xcukup lagi.

      Yang nak kahwin satu pun tak lepas lagi pun ada nie…

  1. He he he… Single but not available la tu status… Tapi kalau single 3 tu boleh jugak kalau mampu… *_^… Tapi orang pun janganlah cepat melatah… tengok ler dulu gaya orang tu dah kahwin ke belum..ekekekeke….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *