You are here
Home > Ucapan > Arghhhhhh…!!! Melepas BlackBerry Torch 9800

17,413,376 total views, 1,771 views today

Arghhhhhh…!!! Melepas BlackBerry Torch 9800

Tadi baru keluar result pemenang Celcom BlackBerry Torch 9800 Blogging Contest – Phase 2 Results.

Melepas nak pakai BlackBerry.

Dan pemenangnya adalah:-

Week 1 : Amelia Soo

Week 2 : Muhammad Falihin bin Jasmi

Week 3 : George Anak Gabriel Ujai

Tahniah buat pemenang.

Pe-pe pun bro ingin berterima kasih buat Nuffnang kerna sudi :-

  1. Menjemput bro ke Nokia OVI Workshop semalam di mana nama bro tercalon dan mendapat 100 point extra untuk memulakan contest mereka.
  2. Menjemput bro untuk Nuffnang Premiere Screening of TRON: Legacy.
  3. Memudahkan proses bro cash out Nuffnang yang Nilainya korang kena teka (contest nie – hadiah free domain)

Perkhabaran gembira yang lain bro terima

Menang contest yang di anjurkan oleh LollyLuvFareda.

Menang tempat ke-3 contest dari Hosting provider [dapat hosting & domain bernilai RM250] kalah dengan bro mijie dengan perbezaan sikit je… [die dapat 2 hosting & domain bernilai RM350 setiap satu, total RM700] T-T arghhhh

Isnin depan bro akan mula berkerja di Perak, tadi dapat call

Esok, bro dan si dia bro akan menjadi pengapit.

Bicara Bro : Moga perjalanan hidup bro dipermudahkan -amin-

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “Arghhhhhh…!!! Melepas BlackBerry Torch 9800

    1. Hope bulan ini bro mampu mengejarnye he..23x

      target nk dapat 1st price.. hosting & domain bernilai RM1350

    1. Ops terjeles ek… bro 1st time nuffnang nk invite tengok movie.. b4 this kan bro dianak tirikan huhuhu

      senang je.. sebab bro bertweet pakai hp je malm td.. tue yang mampu terkejar sane sini πŸ™‚

      next time ada masa kita jumpa ek

    1. tue pun kalau banyak duit kan.. bro pun wat business sendiri je.. ade project masuk.. baru la bernafas sikit πŸ™‚

    1. eh.. bro besa2 je la..

      selama ini di anak tirikan oleh Nuffnang, now baru bro dapat aktif semula dengan dorang…

      sebab tue la member2 bro yang orang kuat nuffnang pelik bro xpernah mendapat invitation

      xkisah la kan.. blogging for fun.. no heart feeling ok πŸ™‚

    1. sama2 mijie…

      kita kan dah lama kenal, xsangka rupanya kita fight sama2 ek mengejar he…23x

      apa hadiahnye ek.. iPad?? Macbook Pro??

  1. ala bro, aku pun tak sangka kita saling mengejar rupanya, huhu sbb domain bro kan broframestone..jadi tak tahu la nama asal syukri, hehe

    kalau tak kerana 1 sales last minit memang bro dah no 2 tu

    harap tahun depan dia kasi hadiah ipad, iphone 4 ke, macbook ke, hehe

    1. xpe xpe… ala if pakai nama syukri xde marketable la pulak…

      lagipun broframestone tue lagi popular dari nama ku sendiri…

      ok la tue.. bro xdapat sale last2 minute… tue yang xbest tue…

      lagi satu tersilap.. teramik satu hosting untuk client di tempat lain πŸ™

      ya.. itu yg kita mahu he…23x

  2. rezeki….tahniah kepada semua pemenang… sukan asia guangzhao..eh silap yang menang blacnbeerry torch 9800… tak pe bro… dapat juga hadiah lain..

    1. bro nak hp baru je huhuhu πŸ™

      zik sponsor leh he…23x bro ada buat contest untuk menangi domain percuma…

      moh la join

    1. he..23x kebanyakan event dorang x invite bro…

      now baru rajin invite… member2 blogger lain pun pelik… selamat bro selalu ikut syarikat pengiklanan yang lain.

      now dah xkisah sangat πŸ™‚

Leave a Reply

Top