April 24, 2024

Amazfit T-Rex 2 Dilancarkan di Malaysia Pada Harga RM799

Amazfit T-Rex 2 Astro Black & Gold
Amazfit T-Rex 2 Astro Black & Gold

AMAZFIT, jenama perkakasan boleh pakai pintar premium yang dimiliki oleh Zepp Health Corporation (“Zepp”), telah melancarkan T-Rex 2 untuk pasaran Malaysia

Amazfit T-Rex 2 sebuah jam tangan pintar luar, lasak dan serba boleh, dengan demonstrasi ketahanan dan kepelbagaiannya oleh profesional panjat dinding dari Camp5, sebuah gim mendaki.

Amazfit baru-baru ini menghantar jam tangan pintar GPS yang lasak Amazfit T-Rex 2 ke angkasa lepas dalam usaha membuktikan kekuatannya dalam persekitaran yang melampau.

Perjalanan angkasa lepas bermula di bandar Sheffield di United Kingdom, di mana Amazfit T-Rex 2 dihantar dengan kapal angkasa ringan yang dilengkapi dengan sistem penjejakan dan kawalan yang berfungsi sepenuhnya, serta kamera on-board untuk merakam sorotan paling menarik selama dua setengah jam perjalanan pergi dan balik.

Amazfit T-Rex 2 telah lulus 15 ujian gred tentera dan boleh kekal berfungsi pada suhu serendah -30 ? melalui ciri operasi suhu ultra rendah.

Dengan hayat bateri yang boleh bertahan sehingga 24 hari, ia didatangkan dengan dwijalur, kedudukan 5-satelit dan import laluan dan navigasi masa nyata untuk kegunaan luar yang optimum.

Dibina untuk apa sahaja keadaan bumi, Amazfit T-Rex 2 juga boleh menahan haba sehingga 70 ?, mempunyai rintangan kelembapan 240j, rintangan semburan garam 96j dan rintangan kejutan.

Pemakai boleh mencipta templat latihan mereka sendiri untuk 11 jenis sukan berbeza melalui aplikasi Zepp, yang dikuasakan oleh sistem pengendalian Zepp dan termasuk ekosistem yang kaya dengan lebih 10 apl mini untuk interaksi yang lancar.

Amazfit T-Rex 2 juga mempunyai banyak pilihan lebih 150 mod sukan termasuk mod triatlon menguji keliatan, mod larian trek rakaman data pusingan profesional, dengan pembetulan trajektori pintar dan mod hayunan golf yang lebih santai.

BELI : Amazfit T-Rex 2 di Shopee.

Amazfit T-Rex 2 Desert Khaki
Amazfit T-Rex 2 Desert Khaki

Penampilan Amazfit T-Rex 2 diilhamkan oleh semangat alam semula jadi dan terdapat dalam Astro Black & Gold, Ember Black, Wild Green dan Desert Khaki. Ia bergaya lasak dengan paparan HD AMOLED yang membolehkan pemakai memuat turun berdozen muka jam dengan paparan sentiasa hidup padan atau imej unik kepada pemakai.

Amazfit T-Rex 2 didatangkan dengan waranti setahun dan dijual pada harga RM799 setiap satu. Bersempena pelancarannya, Amazfit T-Rex 2 akan ditawarkan eksklusif untuk Kedai Dalam Talian Shopee dengan harga promosi kedai dari 6 Julai hingga 8 Julai.

Semasa promosi ini, terdapat juga satu Powerbuds Pro, GTS 2 mini dan Band 5 setiap satu untuk dimenangi. Seramai 100 pembeli pertama T-Rex 2 akan mendapat hadiah botol sukan Amazfit dan pelindung skrin.

Untuk mengetahui lebih lagi mengenai siri jam tangan pintar Amazfit T-Rex 2, sila lawat www.amazfit.com/en atau platfrom rakan e-dagang Amazfit di Shopee.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

One thought on “Amazfit T-Rex 2 Dilancarkan di Malaysia Pada Harga RM799

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *