June 16, 2024

Pra-Pesanan Siri HUAWEI Pura 70 Kini Dibuka!

HUAWEI Pura 70 Series

Huawei membuat pengumuman mengejut mengenai ketersediaan Siri HUAWEI Pura 70 di Laman Web Rasmi HUAWEI.

HUAWEI Pura 70 Series baru-baru ini menjadi tajuk utama di China apabila mereka secara rasmi mula menjual HUAWEI Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ dan Pura 70 Ultra.

Peranti terbaharu daripada siri P yang dijenamakan semula mewakili gabungan inovasi dan kecanggihan, menawarkan pengguna pengalaman yang lancar dengan prestasi luar biasa dan reka bentuk yang anggun.

Menurut Laman Web Rasmi Huawei, siri HUAWEI Pura 70 akan tersedia untuk pra-pesanan mulai sekarang hingga 24 Mei 2024. Jangan lepaskan peluang ini untuk menjadi salah satu yang pertama merasai siri Huawei Pura 70!

Huawei Malaysia akan memperkenalkan tiga produk HUAWEI Pura 70 siri: HUAWEI Pura 70, HUAWEI Pura 70 Pro dan HUAWEI Pura 70 Ultra, masing-masing direka untuk memenuhi pelbagai keperluan dan pilihan pengguna telefon pintar moden. Siri HUAWEI Pura 70 mempersembahkan gabungan kesenian dan inovasi yang menawan merentasi tiga modelnya yang berbeza.

HUAWEI Pura 70 di Malaysia menawarkan rangkaian ciri yang menakjubkan, tersedia dalam tiga warna – merah jambu, putih dan hitam – HUAWEI Pura 70 Pro hadir dalam varian putih dan hitam klasik, manakala HUAWEI Pura 70 Ultra hadir dalam warna hijau, coklat, dan hitam.

Siri Huawei Pura 70 tersedia untuk prapesanan di Laman Web Rasmi Huawei dan Gedung Pengalaman Huawei terpilih.

Hadiah percuma melebihi RM2,000 disediakan untuk dimenangi apabila anda membuat pra-pesanan siri HUAWEI Pura 70 bermula 2 Mei 2024 hingga 24 Mei 2024.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *