April 21, 2024

Stesen MRT Tun Razak Exchange (TRX) Samsung Galaxy

Tun Razak Exchange (TRX) Samsung Galaxy Station

Samsung Malaysia secara rasminya telah tiba di Stesen Tun Razak Exchange (TRX) Samsung Galaxy di Laluan MRT Kajang.

Samsung kini disepadukan ke dalam rangkaian 29 stesen di sepanjang Stesen TRX dan laluan Putrajaya serta ke dalam perjalanan harian lebih daripada 220,000 penumpang setiap hari.

“Sambungan terus stesen ke hab gaya hidup terbaharu dan bertenaga di Malaysia memastikan pengalaman yang lancar untuk pengembara dan pembeli. Kerjasama dengan MRT Corporation mewakili visi bersama kami untuk masa depan yang lebih berhubung, bertujuan untuk meningkatkan kemudahan dan kebolehcapaian untuk semua orang,” – Denny Kim, Presiden Samsung Malaysia Electronics.

Hadir pada majlis pelancaran itu ialah Denny Kim (Presiden Samsung Malaysia), Elaine Soh (Ketua Pegawai Pemasaran), Kevin Kim Tae Hoon (Pengarah Perniagaan Mobile eXperience) dari Samsung Malaysia Electronics.

Wakil daripada Mass Rapid Transit Corporation Sdn Bhd (MRT Corp) ialah Datuk Mohd Zarif Hashim (CEO), Shahrul Fadli Omar (Ketua Pegawai Kewangan, MRT Corporation dan Schrene Goh (Ketua Pegawai Komersial).

“Stesen MRT TRX ialah stesen utama dalam rangkaian MRT, kerana ia telah direka untuk menambat Daerah Kewangan Antarabangsa TRX serta destinasi runcit utama terkini Kuala Lumpur, menawarkan nilai komersial yang hebat dalam pengiklanan dan pemasaran.

Kami berbesar hati untuk mengalu-alukan Samsung Galaxy yang terkenal di seluruh dunia sebagai rakan kongsi Pengiklanan Hak Penamaan Stesen dan Penguasaan Stesen kami di stesen ini, yang kini dinamakan Stesen MRT TRX Samsung Galaxy. Pengguna yang mengakses stesen itu kini akan disambut oleh visual menarik Samsung Galaxy dan iklan menarik yang menghiasi ruang itu,” – Datuk Mohd Zarif Hashim, Ketua Pegawai Eksekutif, MRT Corp.

TRX Samsung Galaxy Station

TRX Samsung Galaxy Station

TRX Samsung Galaxy Station

TRX Samsung Galaxy Station

Stesen TRX Samsung Galaxy ialah stesen pertukaran terbesar antara stesen TRX dan Laluan Putrajaya dan memberi perkhidmatan terus kepada The Exchange TRX, destinasi gaya hidup pengalaman bertaraf dunia yang terletak di tengah-tengah Tun Razak Exchange, daerah kewangan antarabangsa Kuala Lumpur.

Penumpang yang tiba dan berlepas dari Stesen TRX Samsung Galaxy akan dialu-alukan ke dalam dunia kemungkinan, dikuasakan oleh Galaxy AI.

Samsung Members Menumpang secara Percuma

Sebagai layanan istimewa, semua pengguna Samsung Galaxy boleh menebus kredit TNG RM5 percuma daripada Samsung Experience Store @ The exchange TRX dengan aplikasi ahli Samsung dalam hadiah Touch N’ Go yang dihoskan oleh Samsung Malaysia!

Jika anda belum merasai kemudahan MRT ke pusat beli-belah TRX Exchange, rebut peluang ini untuk berulang-alik tanpa sebarang kos!

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *