17,148,340 total views, 3,729 views today

10 Entry Popular Blog Bro Framestone – Oktober 2013

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Nak dekat pertengahan bulan November baru ada masa untuk beri tumpuan pada blog sendiri. Permulaan bulan November penuh dengan suka duka. Tapi biarlah Bro sorang je rasa.

Disini disenaraikan 10 entry paling popular di blog Bro Framestone bagi bulan Oktober 2013.

10 – Temujanji Terakhir Di Klinik Obstetrik Dan Ginekologi HUKM
Temujanji Terakhir Di Klinik Obstetrik Dan Ginekologi HUKM
Temujanji terakhir isteri Bro di Klinik Obstetrik Dan Ginekologi HUKM sebelum beliau dimasukan ke wad bersalin.

9 – Suami Panas Baran : Belasah Isteri

Ramai yang inginkan rumah tangga yang bahagia mendapat suami yang penyayang dan mampu memberi kasih sayang serta perlindungan kepada mereka.

Malangnya, suami yang dicintai rupanya seorang yang panas baran. Ianya tidak terkawal dan mula melepaskan amarahnya kepada isterinya. Isterinya dipukul dan dibelasah.

8 – Tiffin Biru – Che Mat Gebu Dulu Dan Sekarang

Tiffin Biru Che Mat Gebu 2013

Perbezaan Tiffin Biru – Che Mat Gebu Dulu Dan Sekarang. Apakah perbezaannya?

7 – Bukan Senang Nak Jadi Pelakon Tambahan

pelakon tambahan kisah sebenar bibah tv9

Rupanya bukan senang nak jadi pelakon tambahan. Bagaimanapun perluang berlakon sama dalam telemovie – Kisah Sebenar Bibah banyak memberi gambaran kepada kami bagaimana satu produksi movie dilakukan.

6 – Gadis Blogger Kekasih Pelawak Yus Jambu?

Bakal Isteri Yus Jambu

Kisah tentang seorang blogger dimana gambarnya dijadikan kontroversi majalah dan blog hiburan yang lain dikaitkan mempunyai hubungan sebagai kekasih kepada pelawak Yus Jambu.

Betul ke nie?

5 – Punca Kenaikan Harga Rokok – RM12 Sekotak

Apakah punca kenaikan harga rokok kepada RM12 sekotak baru-baru ini?

4 – Pak Guard Tak Faham Bahasa

pak guard isteri mat yo

Ini bukan kisah tentang isteri kepada pemain bola sepak Mat Yo yang menimbulkan kontroversi atas kebiadapannya terhadap seorang pengawal keselamatan @ pak guard.

Kenkadang tension bila berurusan dengan pak guard yang tak faham bahasa melayu ataupun english. Bila kita cakap, dia macam blur-blur.

3 – Identiti Blogger Ben Ashaari Didedahkan Oleh Facebook

Ben Ashaari Khairul Anarm

Identiti Blogger Ben Ashaari didedahkan oleh Facebook adalah Anarm Khairul.

2 – Ciri Yang Perlu Ada Pada Seorang Blogger

Apakah ciri yang sepatutnya ada pada seorang blogger untuk menjadi blogger yang berjaya dan dikenali?

Nak jadi blogger yang berjaya atau dikenali tidak mewajibkan anda mempunyai muka yang cantik/hensem, tayang muka dekat event itu ini mahupun pandai bermain dengan SEO. Tapi apa dia ek?

1 – Keputusan Rasmi Pemilihan Saf Kepemimpinan Tertinggi UMNO 2013-2016

majlis tertinggi umno

Sesi pemilihan saf kepemimpinan tertinggi UMNO bagi sesi 2013. Angin perubahan masih belum dirasai apabila muka-muka baru gagal mendapat kepercayaan penuh dari ahli parti.

Jika anda mempunyai kelapangan, jemput-jemput baca 10 entry yang tersenarai ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “10 Entry Popular Blog Bro Framestone – Oktober 2013

  1. Pling lawak yg identiti ben.. Kih3

  2. semuaentri telah di baca…hehe

  3. Banyak pembaca suka berita bermaklumat rupanya ya!

  4. semua tu SA dah baca dan tinggalkan jejak….wah..SA nak buat jugak la review entry popular macam ni…tp ada masa ke..

  5. saya suka yang nomer 3 tu lah tuan

Leave a Comment