17,159,562 total views, 128 views today

Tiffin Biru – Che Mat Gebu Dulu Dan Sekarang

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Rumah Che Mat Gebu Tiffin Biru
WordLess Wednesday : Perbezaan Tiffin Biru – Che Mat Gebu Dulu Dan Sekarang.

Gambar atas : 30 Oktorber 2012

Gambar bawah : 14 Oktober 2013.

Tiffin Biru Che Mat Gebu 2013

Ada nampak apa-apa perbezaan pada Tiffin Biru – Che Mat Gebu? Sila abaikan kegebuan Bro dan isteri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 thoughts on “Tiffin Biru – Che Mat Gebu Dulu Dan Sekarang

  1. Gmbr atas tu gmbr akam dtg ke? 30 oktober 2013?

    1. Terima kasih, sudah dibetulkan….

  2. yang pastinya tiffin baru kat gambar di atas warnanya agak gelap sikit…..

    1. Itu sebab lightning la… bukan sebab makeup tebal or cahaya nur..

  3. ok.. misai kasi trim..
    nampak muda.. kekekeke…

    1. Tak nak muda sangat, nanti ramai yang ingat tak kahwin lagi.

  4. ekekeke.. yang muja nampak kegebuan pasangan je,, ekekekee

    1. bagaimana pula dengan kegebuan muja?

    2. muja tak gebu,, gemuk je banyak,, uwaaaaa :'(

  5. Kita tunggu siapa lebih gebu? 🙂

  6. Amboi… Teserlah kebahagiaan disitu 🙂

  7. tiffin biru takde perubahan…orang yang pegang tiffin biru memang ada perubahan…heee

Leave a Comment