You are here
Home > Sahabat Blogger > Blogger Coffee Talk 3.0 – Perhimpunan 1 Mei

17,660,469 total views, 3,017 views today

Blogger Coffee Talk 3.0 – Perhimpunan 1 Mei

20130511-113046.jpg

Sempena cuti Hari Pekerja yang jatuh pada 1 Mei yakni hari Rabu.

Maka terplan agenda untuk berkumpul bersama blogger dalam program
Blogger Coffee Talk.

Orang lain punya idea, orang lain yang handle dan orang lain yang sampai awal (tak pernah dia sampai awal sebelum nie).

Malang pada Bro, wife kerje pagi itu. Maka seawal 5 pagi Bro dah bangun dan hantar wife.

After that lena kejab dalam kereta baru gerak ke Wangsa Walk.

Aktiviti pertama adalah makan sambil tunggu rakan blogger dan penganjur datang di Georgetown White Coffee.

Dimulakan dengan pertandingan bowling yang disertai oleh 13 peserta. Dan bro tidak dapat menyertainya sebab kena pergi amik wife balik kerja pada pukul 1.

Bro kembali lebih kurang dalam pukul 3 lebih. Malangnya pertandingan bowling sudah habis.

Maka diteruskan dengan aktiviti seterusnya iaitu makan (asik makan je).

Kemudian karaoke, tetapi tak ramai blogger yang join sebab waktu dah lewat petang dan mereka perlu balik.

Bro pula melencong juga klient sekejab then layan Mamak dekat NZ Corner dengan rakan blogger yang tak reti-reti nak balik (tau korang sebenarnya tengah tunggu bro kan – baiknya korang).

Apa-apa satu hari yang penuh dengan aktiviti bersama blogger walaupun Bro kena keluar rumah seawal 5 pagi. Pulang pula hampir pukul 12 tengah malam.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Blogger Coffee Talk 3.0 – Perhimpunan 1 Mei

    1. Tue la pasal.. Ada je blogger Ipoh yang nak join.. Tapi dorang xde info pasal ada group or apa-apa pasal geng2 blogger perak..

      Maybe ramai yang tak tahu kewujudan blogger Perak kot…

Leave a Reply

Top