You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Gambar Blogger Ikuti Rombongan Sekolah Anjuran Petronas

17,432,177 total views, 6,021 views today

Gambar Blogger Ikuti Rombongan Sekolah Anjuran Petronas

Disini Bro ingin kongsikan beberapa gambar rakan blogger yang mengikuti “rombongan sekolah” anjuran Petronas.

Untung mereka dapat pergi program under Petronas.

Dan maaf dari Bro buat mereka, sebab bro tak dapat nak join korang untuk program kali ini. Sebab ada majlis perkahwinan adik perempuan bro hari ini.


Gambar sebelum bertolak dari KLCC, seawal Subuh korang dah sampai. Terbaiklah korang. Ada yang tak on time ke?

Dengar cerita lena korang tidur dalam bas.

Terima kasih bro ucapkan kepada rakan-rakan yang sudi menjayakan program ini – Ariff Shah, Akubiomed, Melastik Bintang, Yana Yassin, Shakiddo & Easy Izuddin.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Gambar Blogger Ikuti Rombongan Sekolah Anjuran Petronas

    1. awek SPM = Pengacara Selamat Pagi Malaysia

      Staff Petrol Pam = Masa balik bus singgah stesen minyak ptronas.. kami pergi toilet… jadi orang-orang kat situ ingat kami staff petrol pam tu.. lengkap dengan baju dan topi petronas… hehehe

Leave a Reply

Top