January 23, 2021

Lepak Bersama Blogger Mantap – Puan Bee Dan Ben Ashaari

Alhamdulillah,

Petang ini, baru bro dapat lepak bersama 2 blogger yang tidak asing kepada bro. Mereka lagi mantap daripada bro walaupun mereka start berblog nak dekat-dekat penghujung tahun 2009.

Sedangkan bro start berblog tahun 2006.

Tetapi tak ramai blogger yang kenal bro.

Kecuali mereka yang sezaman dengan bro dan yang sealiran dengan bro.

Siapa sini tak kenal Puan Bee dan Ben Ashaari?

Kalau tak kenal, jom kenali mereka. Mereka antara blogger yang selalu roger bro sekiranya bro ada apa-apa event untuk mereka.

Bicara Bro : Jangan jadi blogger yang syok sendiri.

Jadi la blogger yang menghormati orang lain dan merendah diri.

Korang jangan letak 100% harapan untuk bro akan invite korang sertai mana-mana event. Kalau bro sendiri pun korang tak tegur…

Bro tak sombong. Walaupun ada artis tegur bro sombong. Tapi hidup bro bukan hadap blog, twitter or facebook 24 jam. Bro pun ada life dan kerja bro sendiri.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

36 thoughts on “Lepak Bersama Blogger Mantap – Puan Bee Dan Ben Ashaari

    1. kalau boleh… jangan sekadar kacau je ek… ngorat sekali.. bro rela je he..23x

      if ade ape2 maklumat penting di facebook bro.. take note…

      sometime bro update facebook untuk invite korang g sana sini + ade projek untuk korang juga

    1. Kalau macam tue… (sekiranya ikut statement mu la kan)

      bro lagi sombong… sebab bro xpernah komen (ada la sekali dua dalam sebulan), xjd silent reader dan x datang blog orang lain he..23x

      sombong x bro…

      keadaan tak mengizinkan bro untuk melawat blog orang lain… kecuali ada cerita menarik (selalunya cerita personal je la)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *