You are here
Home > Bersama BroFramestone > Blogger of The Year : Bro, Don’t like That La, Bro

17,411,124 total views, 2,653 views today

Blogger of The Year : Bro, Don’t like That La, Bro

Bro Framestone menang Blogger of The Year untuk Digi Wwwow Award 2012.

Macam tak percaya je.

Tapi elok rasanya kalau korang juga jangan mempercayainya. Sebab bro sendiri pun tak percaya blog bro mampu jadi Blogger of The Year.

Sekali di laman twitter bro ada yang mention dan menyebarkan gambar :-

Mr Kay : Adakah ini own by Bro Framestone?
Yanmie : kembar bro hehee

Dan gambar yang tersebar

Begitu juga di laman facebook, bila ada yang bertanya

Eyriqazz : Bro ni la yang menang best blog of the year ke? ke tu blog anak murid bro?

Tapi malangnya itu bukan bro yang punya. Bro, Don’t like That La, Bro yang punya.

Bro sertakan sekali senarai pemenang DiGi Wwwow Award 2012

Tahniah kepada semua pemenang, dan terima kasih kepada semua rakan blogger yang sudi menegur bro malam tadi.

Bicara Bro : Masih tergelak-gelak bro baca msj dari Beautifulnara malam tadi. Duduk dekat pun, dok msj2.  Tunggu masa aku nak troll kau je nie Nara.

Rasanya bro kena up kan lagi kualiti dalam dunia blogging bro. Yang menang DiGiwwwow Award malam tadi memang layak menang.

Semalam ada yang nak propose bro untuk jadi speaker atau panel bagi blogger conference akan datang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Blogger of The Year : Bro, Don’t like That La, Bro

  1. blog dont like that lah bro memang best ! den salu baca jugak,he deserve to win,komik die santai,cume blogger melayu x kenal sgt dgn blogger2 cina,itu yg cakap blog ni x layak 🙂

    1. Blog saya mana layak nak menang…

      Bertanding pun tidak… Saya mahu letak blog saya disatu tahap dimana ianya tidak layak untuk dinilai dngan mana-mana awards

  2. Bro, Don’t Like That La, Bro… U’r deserved to awarded DIGIwoww… Blogger of the year…. Kikie baca pun suka… padat selaras dengan gambar yang ada.

Leave a Reply

Top