Kisah Penceraian Artis Hari Ini

Terselak paper hari ini,

2-3 cerita mengenai kisah artis yang berkaitan dengan isu penceraian.

Kenapa perlu mencanang kisah penceraian. Ini bukannya membaikan keadaan, bahkan memburukan keadaan.

Kes 1 – Rita Rudaini & Aidil Zafuan

Aidil Zafuan menarik balik permohonan bercerai dengan isterinya, Rita Rudaini.

Kes 2 – Jimmy Shanley & Nursuhaila Elian

Jimmy Shanley memfailkan permohonan interlokutori (permohonan dalam permohonan) bagi membantah permohonan cerai yang difailkan isterinya, Nursuhaila Eliani Suhaimy pada Oktober tahun lalu.

Kes 3 – Ady Putra & Aida Yusof

Ady Putra mengesahkan dia sudah memfailkan permohonan untuk bercerai di Mahkamah Syariah.

Bicara Bro : Sorang tarik balik permohonan cerai, sorang membantah permohonan cerai dan sorang lagi mengesahkan permohonan cerai.

3 kisah yang berbeza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14,743,950 total views, 3,549 views today

Travel, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia. Ex-Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

28 responses to “Kisah Penceraian Artis Hari Ini”

  1. cammy says:

    xsangka adiputra nak bercerai.ptt lh p umrah sorg2 je xbwk bini..rasanya bru aritu nmpk kemesraan dia ngn bini dia tu.upenye lakonan jelh ye semata2..adeii..mcm2…

    **aida tu bukan ke ex bini zul handyblack dulu kan?

  2. Zarul Umbrella says:

    ni kes biasa la kalau dah kahwin..org2 biasa pun cenggini jgk…dah normal event kat mana mana Makhkamah Syariah

  3. hidayah says:

    yang baik jadikan tauladan yang tak berapa baik jadikan pengajaran.

  4. hidayah says:

    kisah dunia artis.

  5. sukacuka says:

    semoga satu hari nanti tak jadi macam ni pada diri sendiri..amin

  6. jay says:

    Begitulah kehidupan seharian manusia..adanya kelahiran,kematian,penceraian..Perkara halal yang paling Allah swt benci iaitu penceraian..

  7. azman says:

    Masing glamer ramai peminat,kalau bercerai pun tak rasa sunyi he3..

  8. PerenLee says:

    Kalau kawin heboh,cerai pun heboh,kalau tiba-tiba bro cerai pula nanti pas kawin(contoh je..)mesti heboh jg tu..bro kan feymes..

    • Wah… terbaik la contoh kamu bagi ek..

      Apa-apa pun bro akan cuba kurangkan.. Now pun tak ramai yang tahu hal peribadi bro…

      Status bro etc…

      So agak selamat di situ dan biarkan ianya rahsia :)

  9. akubiomed says:

    Menjadi selebriti jadi segala tingakh laku akan menjadi perhatian peminat dan media.

    Bagaimana pula blogger popolar? Apakah cerita mereka akan dijaja didalam blog?

  10. eh adiputra? yang 1 & 2 tue dah mmg heboh.. mmm.

  11. Terbakor says:

    la ady putra pulak bercerai. ape kes sebenarnya ek ?

  12. Terbakor says:

    la ady putra pulak bercerai. ape kes sebenarnya ek ?

  13. akhiyy says:

    kes cerai ini dah anggap biase dah sekarang..huh..sedih..

  14. deq noor says:

    duniawi…. macam2 sekarang kan. nikah cerai ni dah macam biasa dah..

  15. beckhr00y says:

    trend artis masa kini

  16. donnyien says:

    apabila wang melebihi segalanya, yang lain dilupakan.. beginilah dunia zaman akhir

  17. Razlan says:

    Ne la pancaroba kehidupan artis

  18. dunia artis cmtu la kot.
    respek kt mustapha kamal ngan susan menon

Leave a Reply

CommentLuv badge