Kisah Penceraian Artis Hari Ini

Terselak paper hari ini,

2-3 cerita mengenai kisah artis yang berkaitan dengan isu penceraian.

Kenapa perlu mencanang kisah penceraian. Ini bukannya membaikan keadaan, bahkan memburukan keadaan.

Kes 1 – Rita Rudaini & Aidil Zafuan

Aidil Zafuan menarik balik permohonan bercerai dengan isterinya, Rita Rudaini.

Kes 2 – Jimmy Shanley & Nursuhaila Elian

Jimmy Shanley memfailkan permohonan interlokutori (permohonan dalam permohonan) bagi membantah permohonan cerai yang difailkan isterinya, Nursuhaila Eliani Suhaimy pada Oktober tahun lalu.

Kes 3 – Ady Putra & Aida Yusof

Ady Putra mengesahkan dia sudah memfailkan permohonan untuk bercerai di Mahkamah Syariah.

Bicara Bro : Sorang tarik balik permohonan cerai, sorang membantah permohonan cerai dan sorang lagi mengesahkan permohonan cerai.

3 kisah yang berbeza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6,019,606 total views, 4,809 views today

Antara Top Blogger - Travel, Parenting dan Lifestyle di Malaysia. Berkerja sebagai Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan seorang anak (belum plan nak tambah lagi)

28 thoughts on “Kisah Penceraian Artis Hari Ini

  1. xsangka adiputra nak bercerai.ptt lh p umrah sorg2 je xbwk bini..rasanya bru aritu nmpk kemesraan dia ngn bini dia tu.upenye lakonan jelh ye semata2..adeii..mcm2…

    **aida tu bukan ke ex bini zul handyblack dulu kan?

  2. ni kes biasa la kalau dah kahwin..org2 biasa pun cenggini jgk…dah normal event kat mana mana Makhkamah Syariah

  3. Begitulah kehidupan seharian manusia..adanya kelahiran,kematian,penceraian..Perkara halal yang paling Allah swt benci iaitu penceraian..

    • Wah… terbaik la contoh kamu bagi ek..

      Apa-apa pun bro akan cuba kurangkan.. Now pun tak ramai yang tahu hal peribadi bro…

      Status bro etc…

      So agak selamat di situ dan biarkan ianya rahsia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge