Bro nak invite rakan blogger yang berminat dan mempunyai kelapangan untuk ke Majlis Sidang Media & Pra Tonton Filem Apa tengok-Tengok.

Lokasi :- D’ Curve
Tarikh :- 19 Oct 2011 (Rabu)
Masa :- 2.30 Petang

Jika berminat, sila confirmkan kehadiran dengan bro sebelum pukul 12 malam ini.

Korang hanya perlu email kepada bro di broframestone(a)gmail.com maklumat ini.

Just 15 blogger je bro boleh bawa

Di sini bro sertakan trailer untuk filem ini.

Bicara Bro : Sudikan sebarkan maklumat ini kepada rakan-rakan anda.

Bro tak minat dengar kes untunglah blogger femes boleh jumpa artis-artis. Korang pun boleh, siap bro invite lagi ini. Jangan cakap belakang, bro xinvite korang ek