You are here
Home > Uncategorized > Keputusan Rasmi Malaysia vs Liverpool

17,459,020 total views, 2,187 views today

Keputusan Rasmi Malaysia vs Liverpool

Keputusan rasmi perlawanan persahabatan Malaysia menentang Liverpool.

3 : 6

Tahniah buat Safee Sali diatas 2 jaringan yang diberikan kepada pasukan Malaysia.

Dan jaringan ini yang mampu mengembalikan semangat pasukan kita yang mudah sangat hilang.

P/s – Korang rasa, ada x ura-ura pasukan Liverpool nak beli Safee Sali..??

Update via HTC Desire S

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

10 thoughts on “Keputusan Rasmi Malaysia vs Liverpool

    1. Harap cam tue la.. bolos xpe.. jangan semangat pun dibolosi juga.. gamaknye kalah teruk nanti

  1. memang best diorang main tadi.. safee masuk je permainan bertambah yakin. tp tu la. sayang la 6 gol b0los. pe pun ttp sokong malaysia. Malaysia pun mampu menembus pertahanan liverpool. So ianya pencapaian yg patut di beri pujian.

    1. Masalahnya tiada huhu, if ada lagi bagus..

      Dapat gak pemain kita pergi lebih jauh di liga antarabangsa

Leave a Reply

Top