November 28, 2020

Giveaway iPhone @ HTC Buat Blogger

Giveaway iPhone 4 atau HTC Desire S untuk rakan blogger?

Ini antara permintaan dan idea “baik” member-member bro di facebook dan juga di entry ini.

Bro sudi je nak buat give away.

Asalkan ada sponsor yang sudi sponsorkan hadiah.

Insya’lah lepas raya ini, bro akan buat give away dan ada satu syarikat berminat nak sponsor. Yang pasti bukan iPhone mahupun HTC.

Banyak-banyakan berdoa, kot-kot pintu hati bro terbuka nanti nak sponsor hadiah memahal he…23x

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

19 thoughts on “Giveaway iPhone @ HTC Buat Blogger

  1. salam bro…
    wah tu mcm satu kejutan lepas raya tu tak sabar nk tunggu…papehal kalo dh buat GA tu tag kan kt fb sy je cz tak nk terlepas hehehe…tq3x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *