You are here
Home > Uncategorized > Yahoooo…!!!! Bro Sudah Menang iPhone 4

17,675,181 total views, 4,191 views today

Yahoooo…!!!! Bro Sudah Menang iPhone 4

Alhamdulillah

Bro dah berjaya memenangi contest yang dianjurkan oleh octove.com

Dan hadiah yang bro terima adalah sebijik iPhone 4.

Bukan dua biji.. tetapi sebiji.

Semuanya atas jasa baik rerakan blog dan facebook semua yang sudi menolong bro berjaya dalam contest yang mereka anjurkan.

p/s- Bro teringin nak memiliki Samsung GALAXY Tab 10.1

Dan pihak octove.com berbesar hati ingin mengadakan majlis berbuka puasa pada 25 Ogos ini bertempat di Hotel Flamingo, Ampang.

Jika korang berminat,

Hubungi bro sebelum malam ini.

Tempat tak banyak. Tetapi bro beri keutamaan pada blogger yang confirm boleh join.

Update via HTC Desire S

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

59 thoughts on “Yahoooo…!!!! Bro Sudah Menang iPhone 4

    1. memang sepatutnya bro kena dapatkan iPad2 sebab bro dah ada iphone 4. baru la kena kan..tp kalau dapat tab free sambar jela..hehe..

      dekat je flamingo tu dengan ofis…ofis depan klcc..takda la jauh sgt.. 🙂 .ikutkan free je…tapi segan nak join..hehe

    1. rezeki bulan ramadhan madam….

      dapat saguhati semalam tue pun rezeki gak.. walaupun tersesat.. sesat dulu pendapatan… sesat kemudian… xjumpa jalan balik rumah la gamaknya

Leave a Reply

Top