You are here
Home > Uncategorized > Giveaway iPhone @ HTC Buat Blogger

17,453,567 total views, 6,036 views today

Giveaway iPhone @ HTC Buat Blogger

Giveaway iPhone 4 atau HTC Desire S untuk rakan blogger?

Ini antara permintaan dan idea “baik” member-member bro di facebook dan juga di entry ini.

Bro sudi je nak buat give away.

Asalkan ada sponsor yang sudi sponsorkan hadiah.

Insya’lah lepas raya ini, bro akan buat give away dan ada satu syarikat berminat nak sponsor. Yang pasti bukan iPhone mahupun HTC.

Banyak-banyakan berdoa, kot-kot pintu hati bro terbuka nanti nak sponsor hadiah memahal he…23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Giveaway iPhone @ HTC Buat Blogger

  1. salam bro…
    wah tu mcm satu kejutan lepas raya tu tak sabar nk tunggu…papehal kalo dh buat GA tu tag kan kt fb sy je cz tak nk terlepas hehehe…tq3x

Leave a Reply

Top