December 2, 2020

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

21 thoughts on “Proton Inspira VIP Test Drive: Limited Seats

  1. hehehe..dah awal2 haritu..ngeeeee

    n hari rabu lepas dpt call dri org proton ni utk confirm kehadiran utk test drive di melaka hujung bulan ni..an i said YES!

    tak sabar nye..

    1. gambar untuk marketing mana sama dengan gambar realiti huhu

      xpercaya…??

      mu tengok gambar iklan burger McD, punya la besar.. keyataannye…??

  2. Aku menyampah kat Proton Inspira ni….menyampah sangat sangat menyampah. Nak tau kenapa? Itu ko kena tanya Bro Monday.

  3. haha.. aku baru je test drive Inspira tempoh hari. 1.8l dan 2.0l. Kalau berkemampuan, boleh je ambil 2.0. kalau rasa nak lagi power, beli je Mitsubishi Lancer.

    #dalam proses mendapatkan kereta. Doakan bro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *