September 30, 2020

[Along Arman] Join D’ Club

Tahniah buat Along Arman.

Sorang-sorang dah bertukar status di facebook/blog. Kali ini, Along Arman pula

“Beliau salah seorang rakan bro semasa bro bermula aktif di blog lama pada tahun 2007.

Dari Kefse hingga la merempit + bertapa menjadi topik perbualan kami.”

Sorry Along, dari dulu sampai la nie tak tergah umah Along. Insya’lah time kahwin nnt ade la bro tergah nnt.

Kredit Pic :- Along Arman [Facebook]

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

11 thoughts on “[Along Arman] Join D’ Club

  1. selamat pengantin baru….err bro apa yg nuffnang tu…aku dah x on dia punya heklan lama dah,..last income Nuff aku tahun 2007 dulu..huhuuh

    1. Along baru bertunang je la jaz.. mne de kahwin lagi huhuhu

      Yang nuffy tue die nk kumpulkan 400orang blogger untuk berkumpul beramai2 pada 17th April nie

      tp cam mne die pilih pun teman xtau.. pe2 pun kne email detail pada mereka dulu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *