September 23, 2020

Single, Mingle, Triangle

Single, Mingle or Triangle [cinta 3 segi]

Perbualan antara 2 sahabat yang berlainan gender

Bro :- Saya single 3

Dia :- Saya single lagi 3 bulan

p/s- betul-betul perbualan nakal antara 2 sahabat yang memang nakal.

[buat yang x faham statement ini, sila baca sampai habis ek]

Single 3

Khas buat si lelaki yang masih mempunyai kouta kosong.

Ada yang single 2 or single trang tang tang.

Tetapi, sila berhati-hati dengan mereka yang terang-terang mengaku single even xsingle. [tips buat wanita, or isteri-isteri diluar sana]

Single lagi 3 (nombor boleh dipilih) bulan (nak amik tahun pun boleh)

Ayat yang hanya boleh digunakan oleh mereka yang akan mengakhiri zaman bujang dorang. Meant dah nak kahwin & nak menghabiskan masa b4 kahwin sebaik mungkin.

Ia juga boleh digunakan oleh mereka yang ditinggalkan oleh si suami (time outstation)

Pesanan buat si lelaki or si suami.. Jangan tinggal isteri or awek lama sangat

Pesanan khidmat masyarakat ini di bawa oleh BroFramestone, lebih merapu dari rapan.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

20 thoughts on “Single, Mingle, Triangle

    1. ops….

      tips tue ek… erm huhuhuh kne bg bro masa untuk fikirkan huhuhu

      tp cam xelok je bro kongsikan… nnt sian laki2 kat luar sane xleh nk pasang 2 3 or 4 he..23x

      harap maklum

    1. amboi izzan… terkena kat muka bro nie huhuhu

      if pakai ”i’m not single…but available” ada yang kerut kening dok fikir nak ke xnak he..23x

    1. la.. pening knpe nie… cam tgu pengesahan dari mahkamah bahawa anda disahkan bercerai atas sebab si suami entah hilang ke mane je

  1. single but not available…banyak dengar camtu….not single but still available pun banyak jugak…hahaha

    stju dg 1tomyam tu..slu bgtulah kebanayakj org akan ckp..huuh..

    tapi bg suami ..istri tu klu dah kawin tu megaku jelah..bukan ssh benar pun..hehe

  2. laki x kisah ade 4 kuota…
    tapi x yah ar nak mengaku single kalo dh kawin..
    kalo pompuan tu btul2 suka, dia msti x kisah kalo nk bermadu kn? kui..kui..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *