You are here
Home > BroFramestone DiTanya > Gagah Ke..?? Jangan Tanya Pada Lelaki

17,417,186 total views, 5,581 views today

Gagah Ke..?? Jangan Tanya Pada Lelaki

Gagah ke..??

Jangan tanya soalan ini pada lelaki.

Soalan ini seperti menidak iyakan kemampuan lelaki.

Jika soalan ini ditujukan kepada bro [rasanya korang pun boleh agak apa yang akan bro katakan]

Q – Gagah ke…??
A – Yup gagah…!! Kenapa..?? Mahu cuba..??

Bicara Bro :  Jangan tanya soalan sensitif ini pada sesetengah lelaki. Sebab ada lelaki yang agak sensitif dengan soalan ini.

Dan ada juga lelaki yang suka dengan soalan ini. Dimana ianya digunakan sebagai salah satu hint & mungkin anda sendiri akan menyesal menayanya [mungkin juga anda sendiri mempunyai keinginan yang sama]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

49 thoughts on “Gagah Ke..?? Jangan Tanya Pada Lelaki

  1. ai suke laki-laki gagah ni…hikhik~!
    gurau je bro~~ tak kuasa la hai nak tanya soalan camtu.
    tapi gagah ada banyak makna…mungkin gagah di ranjang?? atau mungkin gagah untuk mengangkat barang?? ada org angkat barang tak larat…tapi kalau di atas katil cerita mesti gempak! hahaha…oppss~!! ini baca dari internet je ye..jgn slh fhm plak. =)

    1. sila la sukakan bro…

      bro gagah ape.. gagah wat koje.. gagahkan diri bertahan mata di depan komp.. gagahkan diri drive dalam keadaan mengantuk

      dan tidak lupa juga di atas katil.. bro gagah juga berdengkur.. engine ferrari tue.. krrruuuuuhhhh kruuuhhhhh

      now bukan perempuan je yang tanya cam tue.. lelaki pun ada gak yang tanye… [ops..!! xsanggup iii auuuwwww]

      lelaki sure akan cite gempak je cite atas katil. tgk gurl tunduk malu je…

      xtau la malu sebab cite tue betul ke.. or malu sebab indah khabar dari cerita

    1. yup.. subur tue yg penting he…23x

      xsubur boleh di ubati.. mati pucuk… xtau la nk wat cam mane kan

    1. w’salam

      gagah bila berkata2 je.. bila suruh wat… mula la cari alasan malas.. itu la.. ini la…

      entah gagah habis kat mane pun xtau he..23x

      amboi.. mulut bro xde insuran pulak

    1. he..23x pic je nampak gagah… azali nya tahan sakit gak time tue…

      now badan dah kembali kurus after jatuh sakit hari tue…

      ops jgn amik tahu ek.. amik tahu bila perlu je

    1. Ada je yang tanya…

      jangan ingat tiada… dan bukan perempuan je yang bertanya… lelaki pun ada yang bertanya he..23x

    1. oh soalan terbaik tue…

      elakan dengan menjawab cam nie…

      “mana awak tau gagah, dah pernah cuba la tue. Maaf saya, saya x layan 2nd hand nie” he…23x

    1. memang memerangkap pun…

      bahaya nie kan… tue yang ramai terperangkap or masuk dalam mulut buaya he..23x

    1. dalam gambar je.. di luar siapa tahu kan…

      time tengah sihat cam nie la.. time sakit tgk gambar pun rasa kasihan

    1. jangan di tanya he…23x

      bro kenkadang ade gak perempuan yang tertanya soalan cam nie.. cam scary je bunyinye

    1. sekali cabut mentol kat dada die terus xde power… bik pakai mentol ultraman… ada gak bgtau power tgl sikit he..23x

    1. memang ayat makan dalam punya… talak tipu punye huhuu

      kalau isteri memuji.. bukan hidung je yang kembang..

      tapi klu perempuan lain yang puji.. gamaknya mmg kaki makan luar la tue kan

  2. part gagah bila bersama isteri..biasanya jarang ada nak cerita..takut jadi riak lak, nanti dah tak gagah.

    tapi..pesan Nabi saw, gagah atau kuatnya seseorang dilihat bila dia berjaya mengawal marahnya.

Leave a Reply

Top