You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] Jom Tidur Sayang!!

17,425,074 total views, 6,895 views today

[Status Malam Jumaat] Jom Tidur Sayang!!

Beza waktu tidur mereka yang bujang

Bujang tang tang
– Masuk Tidur Lambat, Bangun Tidur Lambat

Bujang terperlajar
– Masuk Tidur Lambat, Bangun Tidur Awal (ada kelas)

Bujang berkerjaya
– Masuk Tidur Awal, Bangun Tidur Awal (memerlukan rest yang mencukupi)

Tak Bujang dah
– Masuk Bilik Tidur Awal, Kuar Bilik Tidur Lambat he…23x (pepaham je la ek)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Jom Tidur Sayang!!

    1. he..23x layankan je huhuhu…. cdg nk wat topic pasal Bila Bujang Semula.. to xde idea pulak

    1. …mlm jumaat ttp ade cme mase je xde asik kne kje mlm je .nk wat cmne dh tggjwb….istri pun xleh nk komplain..hehehe

  1. patut ada kajian kenapa jalan agak sesak bila petang khamis selepas waktu pejabat, ada korelasi tak penggunaan air yang tinggi pada hari jumaat…apa moderator variable nye hahaha

    1. he…23x tiada orang nak wat kajian pasal nie la Jaz…

      seperti yang mu mention dalam blog… kita perlu berfikiran positif

      so hypothesis yang mampu ku berikan adalah:-
      1- dorg nak balik tengok Naruto
      2- Nk baca yassin berjemaah
      3- Nk makan dirumah bersama yang tersayang
      4- Penat, nak balik awal leh masuk tidur awal he..23x

      Pasal penggunaan air yang banyak di pagi jumaat
      1- dorang kne mandi awal.. sejuk.. so dorg bukak la air dulu n celur2 jari.. dalm 10-15minit lepas tue baru mandi…
      2- nak basuh baju stok seminggu coz lepas kerje hari jumaat terus balik kg ke ape ke hujung mgu baru balik he..23x
      3- nk menyucikan badan untuk solat subuh

      p/s- ph habis positif dah nie jaz

    1. He..23x dah kahwin, tidur ke xtidur ke.. org keliling bukan tahu…

      tue pasal dok cakap “awal masuk tidur sambil tersenyum sinis”

      yang pasti esoknya senyum panjang melebar he..23x

    1. he…23x apa persoalan di sini yang perlu bro jawap

      1- word itu agak sesuai & menjana motivasi pada sesiapa…

      2- bila-bila masa pun boleh

    1. he..23x nie bawah umur berapa tahun nie dah pandai membaca blog bro…

      xsalah pun baca.. membaca tue jambatan ilmu he..23x

Leave a Reply

Top