July 25, 2024

“Play Lóng Lóng” Bersama GL Play Pada Tahun Baru Cina Ini!

Play Long Long GL Play Tahun Baru Cina

Cerahkan laluan anda ke Tahun Baharu Cina ini dengan perayaan yang meriah sepanjang bulan di GL Play – hab rekreasi terunggul di Gamuda Land!

Dari 6hb Februari hingga 10hb Mac 2024, bersedia untuk “Play Lóng Lóng” dan kumpulkan nasib baik dengan tawaran di banyak lokasi GL Play di sekitar Selangor!

Terdapat juga acara bertema yang menarik di SplashMania Waterpark dan FunPark, di mana keluarga, rakan dan komuniti boleh berkumpul dan merasai Tahun Baharu Cina tidak seperti sebelum ini.

Dapatkan Kemakmuran “Lóng” dengan Diskaun Eksklusif

SplashMania Waterpark

Tahun Baru Cina ini, GL Play menjemput anda untuk meraikan Tahun Naga dengan bergaya dengan ekstravaganza “Play Lóng Lóng” mereka! Sabuk di SplashMania Waterpark, raja keseronokan akuatik, yang telah meraung ke tempat kejadian dengan dua bayar setiap tunggangan baharu yang berapi-api.

Sambutlah kemakmuran tahun baharu dengan hati seekor naga sambil anda melepaskan adrenalin anda pada tunggangan baharu yang mengagumkan ini.

Rasa tergesa-gesa pada zipline terbaik di Landasan Zoomi yang membawa anda ke bawah dari Kapal Amazonia terus ke Omba’ King Cove, sambil anda menangkap pemandangan latar langit SplashMania yang menakjubkan.

Tetapi bukan itu sahaja! Uji keberanian anda dengan terjun bebas dari titik tertinggi Waterpark di Sky Leap, sebelum anda melakukan lompatan ‘Lóng Lóng’. Kedua-dua tambahan ini berharga RM45 secara individu tetapi dengan promo “Play Lóng Lóng”, ia kini digabungkan dengan Surf Mania, menawarkan pakej mewah RM30 (setiap tunggangan), RM50 (dua tunggangan) dan RM60 (semua tiga tunggangan) untuk tunggangan tanpa had!

Sebagai pemegang tiket SplashMania, hari keseronokan anda melangkaui taman air dengan diskaun eksklusif sehingga 50% untuk tarikan lain dalam Gamuda Cove!

Pilih daripada “Pek Pengembaraan”, yang menawarkan empat aktiviti mendebarkan di Discovery Park, atau pilih “Pek Alam Semulajadi”, yang termasuk Safari Insta-Tour Ride dan Pelayaran Bot di Paya Indah Discovery Wetlands, bersama-sama dengan lawatan meluas ke Wetlands Pusat Arboretum.

Selami diri anda dalam percutian hujung minggu yang sihat ke alam semula jadi dengan pakej menarik ini, yang sah selama dua bulan selepas pembelian tiket.

Aktiviti ‘Roarin’ di SplashMania dan FunPark

Roarin’ Activities at SplashMania and FunPark

Selain daripada semua itu, pelbagai persembahan harian ditetapkan untuk menarik perhatian penonton dari semua peringkat umur, menghidupkan perayaan ini. Cermin mata tradisional, termasuk Tarian Singa dan Naga, persembahan Orkestra Cina, dan Skuad Splash yang digemari ramai akan mengenakan pakaian Tahun Baru Cina yang terang untuk sesi bertemu dan sapa khas sepanjang hari, mencipta kenangan perayaan yang unik untuk semua orang.

Tetapkan nada bertenaga untuk lawatan anda ketika Dancing Dreamers menawan pentas, sementara Soaring Dragons terbang melalui persembahan yang memukau, lepaskan pahlawan dalaman anda dengan “Kung Fu Mania!” tunjukkan!

Apabila keseronokan tidak terhad, libatkan diri dalam aktiviti yang menarik, seperti “Giant Lo Sang” yang penuh teka-teki dan persembahan permainan klasik “Dragon and Ladders” yang disemai naga. Apabila barangan eksklusif menanti, sertai kami untuk pengalaman yang tidak dapat dilupakan yang dipenuhi dengan kegembiraan, kejutan dan keberuntungan musim ini.

Manjakan diri dengan Hidangan lazat bertemakan Tahun Baru Cina kami, direka khas untuk majlis tersebut dan ditawarkan pada harga yang menarik, menjadikan perayaan anda tidak dapat dilupakan tetapi mesra bajet. Apa lagi? Bermula 25 Februari, nikmati aktiviti mini yang diilhamkan oleh Sukan Olimpik 2024, termasuk kejohanan golf mini dan bola sepak ibu bapa-anak, memastikan keseronokan berterusan!

Liong Ve Lyn, Senior General Manager

“Memandangkan Tahun Naga yang bertuah, kami di Gamuda Land menjemput anda untuk ‘Bermain Lóng Lóng’ bukan sahaja pada tunggangan berputar SplashMania di Gamuda Cove, tetapi juga di FunPark Gamuda Luge Gardens di mana kami telah menyediakan banyak persembahan untuk cuti sekolah anak-anak anda!

Kami bercita-cita untuk menyediakan pakej kombo yang mendebarkan merentasi banyak perbandaran kami, di mana semua orang boleh menerima rasa pengembaraan pada tahun baharu. Lagipun, GL Play bukan sekadar hab riadah dan layanan; we’re a living canvas of Malaysian culture,” – Liong Ve Lyn, Pengurus Besar Kanan (Leisure & Hospitality) Gamuda Land.

Dan bukan itu sahaja!

GL Clix, pasukan paparazi SplashMania yang sentiasa bersedia, akan berkeliaran di sekitar taman, memastikan mereka mengabadikan setiap detik berharga & Lóng Lóng tetamu di taman air.

Seperti biasa, tetamu berhak mendapat muat turun percuma foto digital mereka oleh GL Clix melalui aplikasi mudah alih GL Play.

GL PLay Long Long SplashMania

Walau bagaimanapun, sebagai sebahagian daripada siri GL Play Lóng Lóng, GL Clix juga akan menawarkan kombo CNY yang unik semasa musim perayaan ini untuk menarik tetamu membawa pulang kenang-kenangan detik mereka di SplashMania.

Dengan harga hanya RM180, tetamu boleh mendapatkan gambar bercetak dalam bingkai dan magnet bertema CNY khas untuk dibawa pulang.

Big Bucket Splash Pay Per Ride Combo

GL Play Long Long Gamuda Luge Gardens

Di seberang bandar, di FunPark di Gamuda Luge Gardens, Tahun Baru Imlek semakin meriah! Lihat singa dan naga mengaum melalui tunggangan yang meriah dalam gerakan tarian tradisional mereka.

Dari 6 hingga 25 Februari, tenggelamkan diri anda dalam semangat perayaan dengan persembahan Orkestra Cina, diiringi melodi yang mempesonakan menambahkan sentuhan meriah ke Taman. Jangan lepaskan acara kemuncak istimewa kami, Tarian Pari Naga yang mempesonakan, tontonan untuk dilihat semasa musim yang menggembirakan ini.

Sertai kami untuk pengalaman yang tidak dapat dilupakan yang dipenuhi dengan kekayaan budaya dan hiburan.

Dalam semangat Tahun Baru Cina, tandai kalendar anda dan Main Lóng Lóng dengan GL Play dari 6 Februari hingga 10 Mac, tempat naga melompat, sambil membawa berkat yang berlimpah. Untuk maklumat lanjut dan tempahan tiket, layari laman web www.glplay.com.my.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *