September 28, 2023

Hyun Bin Dilantik Sebagai Duta OSIM Kerusi uDream Pro Well-Being

Hyun Bin Duta OSIM uDream Pro Well-Being

OSIM, telah memperkenalkan pelakon Korea Selatan Hyun Bin sebagai dutanya untuk produk perdana generasi akan datang – kerusi uDream Pro Well-Being.

Dilengkapi dengan inovasi Wellness Tech terkini dan direka bentuk sebagai penyataan gaya yang canggih, uDream Pro generasi seterusnya ialah artikulasi terkini penyelesaian kesejahteraan kelas terbaik OSIM.

Produk OSIM merangkumi sektor kesihatan, kecergasan, kecantikan dan permainan dan semuanya direka bentuk untuk membolehkan para pengguna berasa seronok, kurang tekanan, tidur lebih lena dan menjalani kehidupan yang lebih ceria dan bahagia.

Pelakon terkenal itu bekerjasama dengan OSIM kerana syarikat itu terus mengembangkan ekosistem penyelesaian Wellness Tech nya.

“Kami berbesar hati mengalu-alukan Hyun Bin sebagai duta kami. Dedikasinya terhadap kerajinan dan komitmennya terhadap kecemerlangan sangat bergema dengan misi kami untuk memberi inspirasi dan meningkatkan kesejahteraan dunia.” – Cik Chia Sook Fun, Pengurus Besar OSIM Malaysia

OSIM telah mencari dan bekerjasama dengan rakan kongsi jenama dan artis global yang berfikiran sama berdasarkan nilai bersama seperti inovasi dan kecemerlangan kreatif – dicontohi oleh perkongsian terbaru dengan Hyun Bin ini.

“Hari yang sempurna bagi saya ialah hari yang memberikan keseimbangan yang baik antara kerja dan rehat. Dengan OSIM uDream Pro, saya dapat menikmati teknik urutan yang diperibadikan dengan satu sentuhan melalui analisis kecerdasan buatan (AI) dan berehat sambil menstabilkan pelbagai deria badan saya dengan ‘Pengalaman 5-Senses’.

Ia adalah teknologi yang membolehkan pengurusan yang bersesuaian dengan keadaan individu setiap hari dan membantu mencapai kehidupan harian yang sihat.” – Hyun Bin.

OSIM uDream Pro Well-Being

OSIM uDream Pro Well-Being

uDream Pro ialah kerusi uDream Pro Well-Being pertama di dunia yang menggabungkan kecerdasan buatan (AI) dalam mengukur, memantau dan mengurus tekanan dan keletihan untuk pengguna.

Ia juga menampilkan inovasi yang mengutamakan industri yang direka untuk meningkatkan pengalaman melegakan tekanan yang mengasyikkan.

Dengan hanya satu sentuhan butang, pengguna akan dibawa ke salah satu daripada tiga pengalaman idaman yang berbeza – Malam Aurora, Pantai Matahari Terbenam atau Nature Bliss.

Deria dibangkitkan melalui program urutan berpandu yang disegerakkan dengan imejan yang menenangkan, bimbingan suara yang menenangkan, muzik yang mempesonakan dan pencahayaan persekitaran yang meningkatkan mood.

Pengguna juga boleh memilih untuk melibatkan deria bau mereka dengan menggunakan DreamScent Aroma Pods untuk melengkapkan pengalaman melegakan tekanan lima deria.

Dengan menggunakan inovasi OSIM yang terkini seperti ciri kecerdasan buatan (Artificial Intelligence) dengan motif reka bentuk elegan yang diilhamkan dari alam semula jadi, uDream Pro dicipta dengan penuh kecemerlangan teknologi dan seni reka bentuk.

Ia juga disepadukan dengan Aplikasi Well Being OSIM untuk membolehkan para pengguna m mengalami pemeliharaan kesihatan yang menyeluruh dan boleh diukur, dipantau dan diuruskan dalam keselesaan rumah mereka.

OSIM uDream Pro generasi baharu dijual secara runcit di Malaysia pada harga promosi RM436.47 sebulan dengan ansuran tanpa bayaran faedah sehingga 60 bulan dan boleh didapati dalam OSIM.com.my dan di semua kedai OSIM. Kunjungi kedai OSIM sekarang untuk menikmati pengalaman kesihatan yang luar biasa.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *