You are here
Home > Bersama BroFramestone > Suami Suri Rumah Hujung Minggu

17,426,827 total views, 671 views today

Suami Suri Rumah Hujung Minggu

20130518-153353.jpg

Suami jadi suri rumah pada hujung minggu.

Itu yang terjadi pada Bro. Bukan nak tunjuk rajin, tetapi menampakkan kebosanan duduk dirumah sensorang.

Hujung minggu tanpa laptop. So tak dapat nak buat kerje macam biasa.

Update blog pun guna handphone je.

Toilet dah dibersihkan, dapur dah kemas.

Baju dah basuh, yang kering sudah dilipat. Macam nak basuh langsir la pula rasanya nie.

Entah macam mana, schedule Bro hari ini terfree.

Semuanya gara-gara setting schedule. Tak pasal-pasal termiss member kahwin.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Suami Suri Rumah Hujung Minggu

  1. Bab basuh langsir tu, apa kata bro dtg sedenak, tolong cucikan langsir che mat…erkk…hehe (mimpi ngeri nak cuci langsir rumah sendiri…banyak sangat!!)

  2. assalamualaikum bro…wah rajin nyer hari ni sampaikan kawan kawin pun terlupakan…moga menjadi suami yg berjaya melakukn kerja2 rumah mcm bro Ben Ashaari kita tu…:)

Leave a Reply

Top