20130518-153353.jpg

Suami jadi suri rumah pada hujung minggu.

Itu yang terjadi pada Bro. Bukan nak tunjuk rajin, tetapi menampakkan kebosanan duduk dirumah sensorang.

Hujung minggu tanpa laptop. So tak dapat nak buat kerje macam biasa.

Update blog pun guna handphone je.

Toilet dah dibersihkan, dapur dah kemas.

Baju dah basuh, yang kering sudah dilipat. Macam nak basuh langsir la pula rasanya nie.

Entah macam mana, schedule Bro hari ini terfree.

Semuanya gara-gara setting schedule. Tak pasal-pasal termiss member kahwin.