September 22, 2020

LG Fiesta – Akibat Pengaruh Gangnam Style

Gangnam Style LG Fiesta

Akibat penangan Gangnam Style kumpulan kami berjaya mengondol tempat pertama cabaran Blogger LG Fiesta yang berlangsung di The Curve baru-baru ini.

Terima kasih bro ucapkan kepada Rawlin, Konah dan Syukri Tahir.

Korang memang awesome. Bro je kayu jadi pak pacak dalam group kita he..23x

Terima kasih kepada pihak juri yang comel cute macam artis korea yang sudi memberi markah penuh kepada kumpulan kami.

Walaupun rentak kami sumbang, tetapi ianya mampu memberi sumbangan yang banyak dalam pengutipan markah selepas aktiviti pertama dan kedua.

Markah keseluruhan ditambah untuk memastikan siapakah juara yang mereka cari.

Paling tak tahan. Aksi kami bergangnam style telah dirakam oleh rakan blogger yang rajin buat keek.

Jun 8, 2013 | Blogger terlampau , @broframestone by yanayassin on Keek.com

Sebagai kumpulan yang menang, kami menerima hadiah tempat pertama oleh wakil LG.

Apa hadiahnya?

Pencetak gambar LG Pocket Photo PD233 yang boleh mencetak gambar dari telefon bimbit dan boleh dibawa kemana-mana. Harganya dalam RM*** (tetapi ada gak yang nak beli dari Bro pada harga RM50)

Ianya didatangkan sekali dengan photo paper dan sedikit cenderamata dari LG.

Terima kasih kepada Advertlets kerana sudi buat event seperti ini. Jangan lupa menjemput kami lagi.

Prize From LG Malaysia

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

31 thoughts on “LG Fiesta – Akibat Pengaruh Gangnam Style

  1. Soklan pertama dari comment yang lepas Bro… Yer pernah jumpa Brother Hafiz Rahim…dengan wife sekali masa event Mak Dara… *_^

    Yang kedua… Sedeyyyy….23x…sebab x dapat nak join tu…he he he….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *