17,161,660 total views, 2,226 views today

3 Sambutan Serentak Orang Paling Ku Sayang

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

20130512-084325.jpg

3 sambutan serentak dalam keluarga Bro.

Pertama sekali adalah hari jadi ayah Bro. Kedua adalah Hari Ibu buat mak Bro dan Isteri Bro.

Tidak lupa juga Hari Jururawat buat isteri Bro.

Jangan lupa pula, hari jadi Bro tak lama lagi.

Lately kesihatan mak kurang memuaskan. Begitu juga kesihatan isteri (pembawakan)

Kesihatan Bro pula macam biasa. Dah kena bebel dengan Doktor malam tadi. Ye doktor, ye.. Saya faham (masuk telinga kanan, keluar entah ke mana)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 thoughts on “3 Sambutan Serentak Orang Paling Ku Sayang

  1. Walau apapun kesihatan kena jaga ye Bro, ingatlah orang yang tersayang 🙂

    1. Terima kasih…

      Bro tahu, Doktor tue sayang sangat dekat bro he..23x dan korang semua

  2. sayang orang lain mmg bagus..tp jgn smpi x sayang diri sendiri bro..nnt kesian kt org2 yg syg kita..

    1. Betul sangat tu FarEast..

  3. semoga mereka semua dipanjangkan usia 🙂

    1. Semoga Bro pun dipanjangkanlah usia,kalau tak susah nak cari mentor lain lagi ni…

  4. maszull

    assalamualaikum bro…selamat hari lahir buat mereka semuanya…:)

  5. tahniah buat bro sekeluarga

  6. Jagalah kesihatan bro,masuk gym ke,nanti badan tegap macam Ben Ashaari barulah bertambah lagi kredibiliti Bro sebagai blogger…tul ak..

    1. bahaya.. nanti ramai yang berkenan pula dengan Bro.. Ben dah pernah pesan dah macam tue..

      Kalau single lagi xpe 🙂

  7. Bro sambut 3..saya sambut 5..birthday wife, anak, adik, anniversary & hari ibu..peh kopak jap..nasib baik stahun sekali..haha

    1. Untung la.. bro akan parah pada bulan 11 nie…

  8. Lebih parah kalau bro tahu bulan 11 ni pun birthday saya..nak adiah pls..hahaha

    1. Adeh… tang tue memang parah teruk argggghhhhh…. mu tukar tarikh lain la

  9. selamat hari jadi buat orang di sekeliling bro…

  10. wah…tiga sambutan sekali… mesti meriah…

    *semoga ibu bro kembali sihat seperti sediakala…
    **bila tu nak dapat baby tu… *_^ …congrats!

  11. take care bro.. waaa.. bestnya 3 in 1 kan. selamat hari jadi untuk diorang.

  12. Assalamualaikum bro. bestnya sambut sekali 3 serentak. jaga isteri leklok tau. heee 🙂

  13. Bro pon morning sickness ke??hehehe

  14. wah… buat serentak eh.. btw, bila besday bro tu? heeee:)

  15. Bro kerja kuat sangat. Enjin baru lagi jangan asyik hendak full throttle. <–Ha..haa.. tak kena mengena komen ini.

Leave a Comment