You are here
Home > Ucapan > Happy Birthday Risaliza Asari

17,691,022 total views, 4,748 views today

Happy Birthday Risaliza Asari

Risaliza Asari EmylizaHappy Birthday bro ucapkan kepada salah seorang kenalan blogger yang sudah pencen.

Risaliza Asari atau nama sebenarnya Emyliza.

Lama juga nak ingat nama sebenar dia. Sejak dia tukar nama di facebook.

Dah bertambah usia dia ek. Tapi perangai macam adik bongsu la pulak. Tapi dia pandai masak, sedap..!!

Tahun depan sudah nak berumah tangga. Harap rumah tak banjir la ek he…23x

Dan sorry, tak mahu sentap-sentap dengan bro. Bro tetap ingat dekat Mek. Cuma hari itu terlalu banyak iklan sampaikan bro tak sempat nak tegur dengan mek.

Tak manis muncung-muncung tau. Tengah darah manis kan. Lain la macam darah bro, tak lama dah nak due he..23x

Moga apa yang diimpikan tercapai. Dan harap hubungan kita termasuk rakan-rakan yang lain berkekalan.

Sila jangan jadi macam Husna lalink. Lagi sejam nak open house baru sms ajak datang.

Bicara Bro : Sejak minah ini tukar tempat kerja.

Status-status dan komen-komen dia di facebook agak berpuitis dengan penggunaan tatabahasa yang betul. Apakah??

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

11 thoughts on “Happy Birthday Risaliza Asari

  1. terima kasih bro atas ucapan tersebut… mek rasa terharu… cuma akan lebih terharu bila bro memberi hadiah yang teristemewa kat mek… bilakah gamaknya??. hohohohoooooo….

    note: nama sebenar mek ialah Emyliza Sharida… harap maklum ye bro…

Leave a Reply to risaliza Cancel reply

Top