December 3, 2020

Birthday Girl Lupa, Hari Ini Birthday Dia

Nur Elfisha Nur Elfyna 2018

Hari ini, Birthday anak sulungku Nur Elfisha.

Tapi tengok dia sepanjang hari ini macam dia lupa (tak ingat kot) pasal birthday dia sendiri (Lebih kurang sama macam Daddy dia juga). So hari ini, kita minta dia kemas rumah semua.

Bagus budak ini, mendengar cakap & memang dia paling rajin kemas rumah walaupun tanpa disuruh.

Tentu ummi dia balik kerja, gembira tengok rumah kemas hahaha…

Tapi tetap kena pantau juga, risau ada yang sepahkan balik. Cer teka, siapa yang suka sepahkan rumah?

****

Bila belik-belik gambar yang ada. Tak banyak gambar mereka berdua yang cantik dalam koleksi. Mungkin sebab Daddy mereka dah gantung DSLR.

Sekarang ini, banyak fokus pada kandungan Youtube terutamanya Youtube untuk kedua anak ini. Video dorang ada banyak, tapi semua tak edit lagi.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *