You are here
Home > 1001 Pictures > Baskin Robins Sunway Pyramid

17,422,549 total views, 4,370 views today

Baskin Robins Sunway Pyramid

Menikmati aiskrim Baskin Robbins diย  Sunway Pyramid.

Kes gara-gara nak tengok wayang, tapi ramai orang beratur dan tiada cerita yang best untuk ditonton.

Bukan niat bro nak tengok wayang dekat sini.

Alang-alang ada event disini, so baik juga dating sambil habiskan masa bersama orang tersayang.

Bukan murah ais krim ini.
So setahun sekali dua boleh la rasa. Kecuali kalau dapat free. Bila la lagi Baskin Robbins nak bagi ais krim mereka percuma?

Tak kan nak tunggu Olympic Games baru start buat tawaran?

Disebabkan harganya yang agak mahal (bagi bro yang kedekut ini), maka kena tangkap gambar puas-puas sebelum makan puas-puas.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

32 thoughts on “Baskin Robins Sunway Pyramid

    1. kalau nak beli, pergi setiap kali 31hb…. Sbb BR akan bagi diskaun tiap2 31hb.

      Contohnya : bulan Januari sampai 31hb kan so 31hb serbu lah BR untuk dapat 31% tu. Kalau pergi bulan Feb hanya sampai 28/29 hb, takde lah diskaun 31% tu…

      Kena lah tunggu 31hb Mac untuk dapat diskaun 31% semula.. ๐Ÿ™‚

  1. aiskrim baskin robbins memang sedap tapi tu lah mahal! djchef pernah kerja di baskin robbins msa djchef sedang blajar, yg beznya kami sbagai staff dapat bawa pulang 1cup aiskrim setiap hari lepas balik kerja. arini pilih perisa lain,esok pilih prisa lain. Untung sangat kerja kat situ dpt makan aiskrim mahal dgn swenang-wenangnya.. ๐Ÿ˜€

  2. Tak penah rasa lagi ais krim BR ni…nak makan free hari tu punya la pjg beratur…x berbaloi plak rasanya buang masa mcm tu..

Leave a Reply

Top