You are here
Home > Anderson School Old Boys Association (ASOBA) > Argggghhhhh Air Tiada La Pulak Pagi Ini

17,430,110 total views, 3,954 views today

Argggghhhhh Air Tiada La Pulak Pagi Ini

Arggghhhhhhh

Tiada air la pulak pagi nie.

Dah la malam tadi bro tak mandi, bro terus tidur malam tadi.

Dan hasilnya…..

Bro tahap wajib mandi sekarang ini. Bukan tahap mandi wajib ek.

Boleh tak korang bagi cadangan di mana bro boleh mandi. Bro ada event penting hari ini.

Cadangan anda amat dihargai.

Jangan gegatal bagi cadangan yang merapu.

Bicara Bro : cadang nak pergi Petronas. Mandi sana.

Tapi ada beberapa Petronas je yang selesa nak mandi.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Argggghhhhh Air Tiada La Pulak Pagi Ini

  1. mandi kat petronas tu pilihan bijak..lagi satu kalo dekat ngan kawasan air terjun lkagi cantik bro pegi je mandi kat situ…masa zaman2 itm dulu kalo x de air kat hostel ..mandi guna air paip bomba bro hehehe

Leave a Reply

Top