You are here
Home > Uncategorized > Siapa Sini Trafik Blog Lebih Dari 1k Sehari

17,458,342 total views, 1,509 views today

Siapa Sini Trafik Blog Lebih Dari 1k Sehari

Bro nak mencari beberapa blog yang mempunyai trafik sehari melebihi 1k sehari. Kalau lebih lagi bagus.

Sebab apa bro mencari?

Sebab ada syarikat berminat dan meminta bro mencari beberapa blog yang sesuai untuk mereka mengiklan.

Bentuk pengiklanan:-

  1. Iklan Banner
  2. Advertorial

Syarat-syaratnya,

Pastikan blog anda berkualiti dan mempunyai trafik sekurang-kurangnya 1k sehari. Jangan lupa, diblog anda mempunyai ruangan untuk meletak iklan berserta dengan harganya.

Ini bukan iklan sesaja. Korang kena juga pandai menulis advertorial di blog.

Jika korang rasa berminat, boleh drop komen berserta link blog korang.

Antara mereka yang berminat:-

  1. 2DayBlogger
  2. MummyNemo
  3. EddieYustin
  4. Kak Yong
  5. AndyHowtt
  6. Kak Ina Kl
  7. Syafiq Sulaiman
  8. Mat Gebu
  9. Wazy
  10. Jai
  11. Affan Ruslan
  12. Ujang
  13. YanaMIB
  14. Syafiq Sulaiman
  15. Anastasyea
  16. Cikgu DaHLia
  17. Kid
  18. Suffer8zine
  19. ..
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

128 thoughts on “Siapa Sini Trafik Blog Lebih Dari 1k Sehari

    1. kena berusaha la lepas nie.. niche dah power… cuma perlu ada trafik baru masyuk..

      mu kena banyak reffer mat gebu nie..

      if by esok xde sape2 potong mu, bro bagi iklan 125×125 free untuk mu bg bulan julai nie

    1. mu dah terlebih layak.. boleh je.. mu bagi mane2 blog yang mu rasa nak try.. nnti dorang check mana yang berkenan

    1. kena upkan baru mantap…

      awat susah bebeno nak sembut nama blog kamu nie

      semput bro dibuatnye

    1. Boleh je.. nanti dorang akan pilih sendiri ikut kesesuaian

      try je la.. mane la tau ade rezeki kan

    1. kena pertingkatkan kualaiti blog.. insya’lah sampai masanya nanti kencang je trafiknya

    1. xkisah otai ke idak.asalkan trafik ok, ade ruangan pengiklanan dan mampu menulis advertorial yang baik..

      mesti ade yang sudi mengiklan

    1. kena mantapkan la blog bagi trafik tinggi..

      if ade rezeki bro try promote dengan mana-mana syarikat yang sudi mengiklan

    2. bro xlayak jadi idola pun..

      ini pun ke hulu kehilir mencari rezeki ketuk ofis sana sini promote ajak dorang mengiklan ape2 dekat blog-blog bro

    3. bro selalu dapat advertorial cam tue la…

      if ade event n function.. bro promote blog bro sendiri

    1. kena usahakan untuk dapat trafik yang menarik..

      baru senang n mudah menarik minat orang untuk mengiklan

    1. kena tengok pada statistik.. if pakai blogspot.. rasanya dorang dah sediakan statistik..

      if pasang nuffnang pun boleh tengok di situ

    1. bagi link blog jika berminat…

      pastikan di blog mmg ade ruangan untuk mengiklan dan pandai menulis advertorial

    1. Tang harga korang kena deal dengan dorang la ek..

      sebab tue la nak cari blog yang ada sediakan pakej pengiklanan termasuk boleh menulis advertorial

      if ade.. lagi senang nak letak harga

Leave a Reply

Top