June 5, 2020

Jeles..!! Blogger #Retis Dapat iPad2 dari Maybank

Peh jeles siot.

Petang tadi mendapat tweet dari twitter MyMaybank yang menyatakan bahawa si Aliff Cullen mendapat iPad2.

Ini semperna giveaway iPad2 dari Maybank.

Bro lupa nama blog si Aliff Cullen, tapi korang boleh follow twitter dia di sini.

Agak kecewa juga la bro di sana.

Tetapi jangan risau, perluang masih ada lagi.

Kalau korang rasa nak dapat iPad2. Try join contest ini dan ini juga. Pilih mana yang berkenan. Kalau ikut bro, 3-3 bro balun. Mana la tahu mengenakan.

Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 10 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

42 thoughts on “Jeles..!! Blogger #Retis Dapat iPad2 dari Maybank

    1. Bro join je… menang xmenang belakang kira… tapi banyak gak la yang bro dapat hadiah even bukan tempat pertama huuh or top2

    1. mana ada orang nak bagi free2 kan… tapi mane2 contest mesti ade blogger yang menang

  1. kawan reena dapat ipad free time kawen.. hantaran dia adalah ipad..^^ nak cmtu gak la nanti kawen.. #komfem semua laki takmo kawen dgn reena kann.. huhuhu!

    1. bro dulu nak hantaran macbook air… tapi tue dulu la…

      now entah la..

      dapat pakej buka cawangan pun dah kira ok la tue

    1. kat internet nie banyak je lagi contest2 yang ade huhuu

      try je la.. bro banyak je join.. ade gak la dapat hadiah n ade yang xdapat ape2

    1. ade banyak je lagi contest bagi hadiah ipad, bro usha2 gak kot2 ade yang mengena

  2. aku taktau la ape yang best sangat iPad ni..aku dah ada..rasa biasa je..memula je rasa teruja..bila dah ada tu…rasa biasa jek

    1. ala..dah dapat pun, kena nanti bayar bulan2..duit data plan..hahaha..kalau Wifi je takde le..:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *