You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > [Isu Panas] Skandal Blogger

17,435,405 total views, 3,070 views today

[Isu Panas] Skandal Blogger

Segmen baru di blog bro “Isu Panas Bersama BroFramestone”

Bro ingin ketengahkan isu yang agak panas kali ini berkaitan skandal antara blogger [bosan la bukan skandal tempat kerja or skandal-skandal dalam akhbar]

Mungkin anda sedar atau tidak

Mungkin juga anda terlibat, siapa yang tahu. Kata skandal, xkan mahu heboh-hebohkan he..23x

Mungkin juga anda teringin mahu berskandal dengan blogger idaman ataupun pembaca blog anda.

Dan mungkin juga anda meminati sesama blogger secara senyap-senyap tetapi takut untuk menyatakan isi hati korang.

Dari survey yang pernah bro lakukan melalui formspring tempoh hari dapat dinyatakan beberapa blogger popular berkenaan Blogger yang ingin anda skandal @ dijadikan pasangan hidup.

Dari survey itu bro boleh senaraikan antara blogger yang tiptop menjadi pilihan [xikut urutan] :-

  1. BroFramestone [ops nama sendiri, sape yang petik? biarkan rahsia]
  2. Joegrimjow [muda-muda dah jadi usahawan]
  3. Ariff Shah [no komen, blogger Russia idaman malaya]
  4. Ajwin Ajeera [owner siap soal siasat bro, maklumat anda tetap selamat]
  5. Lollyluvfareda [laku adik bro nie]
  6. Boneka X Sakit [mungkin sebab dia berani meluahkan isi hatinya]

Pe2 pun bro mintak maaf sekiranya sesetangah perkara ini merupakan rahsia anda tetapi telah diberitahu kepada bro. Thank coz percaya kepada bro.

Insya’lah bro akan jaga ianya sebaik mungkin. If menjadi, alhamdulillah. Bro doakan

Pic di atas | Sekadar gambar hiasan dari hasil keikhlasan lakonan bro dan Jard. Pic di tangkap oleh Syahirul.

“Maaf, kami tiada apa-apa hubungan. Kami hanya kawan. Cuma selalu berada dalam event yang sama. Xsalah as rakan berblog nampak mesra”, ayat artis bidas soalan Melodi

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

47 thoughts on “[Isu Panas] Skandal Blogger

    1. ops he..23x eh mane de gosip2.. xde xde he..23x xbek tau tuduh2 he..23x

      ape la yang leh digosipkan pasl bro ek…??

      bro template wp cari je kat internet.. then bro edit bagi cantik ikut seperti mane yg bro nk

    1. ala.. yg bro tanye pun just blogger yang bro kenal je,, tue pasal jawapan pun pusing2 kat dorang je

      tapi jangan lupa… nama ery hari tue pun terpetik sama kan

    1. he..23x nk wat cam mne.. salah sorang budak rumah bro suka temubual artis…

      dan banyak jawapan lebih kurang sama je he..23x

    1. ops.. shhh jgn heboh2 tau he…23x ala besa2 je nie.. bro dengan jard klu jumpe suka wat aksi2 cam nie

    1. he..23x tue la.. bro harapkan skandal blogger je.. time gathering xde la rase boring sangat n confirm ada yang layan…

      skandal ofis nie kekadang agak kureng sikit… dh ade calon skandal blogger ke..??

    2. boleh je nk cari… asalkan bukan suami orang sudah.. tunang or pakwe orang xpe he…23x

      best women win he..23x

      jangn pulak cari untuk stock geli-geli sudah la he…23x

    3. he…23x mane de lawak la.. kalau lawak sure bro dah g audition raja lawak he…23x

      bro hanya reti merapu rapan je

    1. ops, adakah ianya nama bro he…23x

      tp bukan nk kecewakan kamu, nama yang ada di atas nie antara nama yang banyak dipetik..

      so cam mane… xnak tukar pilihan he..23x

    1. eh bro n jard ukan skandal tau.. kami xde pe2 hubungan istimewa ek…

      if jumpa kami berdua-duaan time gathering.. jgn timbulkan ape2 gosip ek

    1. eh mane de kontroversi pun he…23x eh die ade je kat depan bro time gambar ini di ambil he..23x

      bro tiap kali jumpa dengan Jard pasti ade pic yang menarik antara kami he..23x

Leave a Reply

Top