You are here
Home > BroFramestone Bertanya > [BroFramestone Bertanya] Blogger Idaman Malaya

17,414,606 total views, 3,001 views today

[BroFramestone Bertanya] Blogger Idaman Malaya

Di sini bro ingin kongsikan senarai blogger idaman Malaya yang di tanya direct pada beberapa blogger.

Pemilihan berdasarkan kateria blogger yang sesuai di buat skandal mahupun teman hidup.

Terdapat beberapa blogger yang awal2 di reject coz pasti mendapat pilihan yang tinggi [ini dinyatakan sendiri oleh respondent].

Bro kongsikan jawapan dari respondent tersebut.

Bro Framestone tak dikira.. Joegrimjow tak dikira.. Ariff Shah tak dikira.. Zack Zukhairi tak dikira.. Sebab dah berpunya..

Dan seperti yang dijangka, nama-nama ini tetap akan naik tetapi tidak dikira. Xsangka bro masih ada market value even dah tua.

Peh semua blogger popular dah di singkirkan. So sape pulak yang tertinggal nie.

Blogger wanita idaman Malaya

  1. Ajwin Ajeera
  2. Lollyluvfareda
  3. Fida Aishah
  4. Nur Suaidah
  5. Dihati Sarah
  6. Irine [bro pun minat juga, jangan kaco]
  7. eryfarieha
  8. Queen Syams
  9. Eyka Hamasuba
  10. Memorianna
  11. Gadis Terbilang
  12. Lyana Hashim
  13. Farenova
  14. Hanazati

Blogger lelaki idaman Malaya

  1. Boneka X Sakit [waduh ape link die ek]
  2. Nabil Aizat
  3. Aizat Shafiq
  4. Bean Moreno [woi, laki orang dah nie]
  5. Mijae [pilot tue]
  6. Mohd Hairi Hassan [macam kenal je]
  7. Lelaki sulit Naz
  8. Aneep Benji
  9. shafirul azmie [siggplus]
  10. Blogger Oh Malaysia

Entry ini saja-saja je.

Hope tiada heart feeling ek. Ramai je blogger kat luar sana menjadi idaman malaya. Cuma yang meminati anda tidak berani menyatakannya di sini.

Bicara Bro | Sepanjang bro berblog sejak tahun 2006, bro meminati seorang blogger sebelum dia menjadi blogger sampai la nie dia xjadi blogger dah.

Tetapi bro dah anggap dia cam adik bro sendiri.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

54 thoughts on “[BroFramestone Bertanya] Blogger Idaman Malaya

    1. yup die dah berempunya… tapi jangan ingat xde yang berkenan..

      si ariff dapat die, terus ramai yang gigit jari

    2. mesti bro nie xhensem or kacak kan.. tue pasal xde gurl2 kat luar sana yang berkenan he…23x

      kauta masih kosong nie

    1. mmg la.. bro tanye.. bukan tanye saje2 huhuhu.. tp ramai yang xberani nk nyatakan…

      nk rahsia la sgt kan

    1. dh ade yang petik nama mu.. xleh nk tolong ape2 la..

      free traffic gitew..

      eh tido mane malam nie.. atas rel keretapi ke

    1. ops he..23x lollykan tetap menjadi idaman he..23x

      sebab tue nama kamu ada kat sini.. ke lolly yg menjadi idaman bro

    1. nama mu xde sape2 yg cadangkan mase hari tue.. dah xleh masuk dah he…23x

      sunat la bro.. bro rela.. itu pun jika kamu rela pegang bro punya he..23x

      jangan sampai bro xde zuriat sudah

    1. oh gadis terbilang singgah blog bro… thank buat pak google

      bro nk tnye nie.. apa keyword yang kamu gunakan ek

Leave a Reply

Top