Di sini bro ingin kongsikan senarai blogger idaman Malaya yang di tanya direct pada beberapa blogger.

Pemilihan berdasarkan kateria blogger yang sesuai di buat skandal mahupun teman hidup.

Terdapat beberapa blogger yang awal2 di reject coz pasti mendapat pilihan yang tinggi [ini dinyatakan sendiri oleh respondent].

Bro kongsikan jawapan dari respondent tersebut.

Bro Framestone tak dikira.. Joegrimjow tak dikira.. Ariff Shah tak dikira.. Zack Zukhairi tak dikira.. Sebab dah berpunya..

Dan seperti yang dijangka, nama-nama ini tetap akan naik tetapi tidak dikira. Xsangka bro masih ada market value even dah tua.

Peh semua blogger popular dah di singkirkan. So sape pulak yang tertinggal nie.

Blogger wanita idaman Malaya

  1. Ajwin Ajeera
  2. Lollyluvfareda
  3. Fida Aishah
  4. Nur Suaidah
  5. Dihati Sarah
  6. Irine [bro pun minat juga, jangan kaco]
  7. eryfarieha
  8. Queen Syams
  9. Eyka Hamasuba
  10. Memorianna
  11. Gadis Terbilang
  12. Lyana Hashim
  13. Farenova
  14. Hanazati

Blogger lelaki idaman Malaya

  1. Boneka X Sakit [waduh ape link die ek]
  2. Nabil Aizat
  3. Aizat Shafiq
  4. Bean Moreno [woi, laki orang dah nie]
  5. Mijae [pilot tue]
  6. Mohd Hairi Hassan [macam kenal je]
  7. Lelaki sulit Naz
  8. Aneep Benji
  9. shafirul azmie [siggplus]
  10. Blogger Oh Malaysia

Entry ini saja-saja je.

Hope tiada heart feeling ek. Ramai je blogger kat luar sana menjadi idaman malaya. Cuma yang meminati anda tidak berani menyatakannya di sini.

Bicara Bro | Sepanjang bro berblog sejak tahun 2006, bro meminati seorang blogger sebelum dia menjadi blogger sampai la nie dia xjadi blogger dah.

Tetapi bro dah anggap dia cam adik bro sendiri.