September 28, 2020

[BroFramestone Bertanya] Bro hensem X Wahai Aisumi

Gambar diambil bersama Aisumi Chan semasa Gathering GengBlogger 2010 di Putrajaya.

Formspring menjadi saksi, kenyataan yang dikeluarkan oleh Aisumi Chan kepada bro

Soalan Bro,

Bro hensem x bagi Sumi he..23x

Jawapan Aisumi Chan : Hensem

Ok terima kasih dengan jawapan pendek tapi padat tersebut. If korang nak bertanya, boleh ajukan soalan di Formspring BroFramestone.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

23 thoughts on “[BroFramestone Bertanya] Bro hensem X Wahai Aisumi

    1. ops he…23x

      die jawab pendek ringkas tapi padat he…23x

      cam ikhlas je jawapannye he…23x nntkan soalan dari bro dalam masa 2-3 hari nie

    1. he..23x nnt bro akan wat entry pasal yied.. ok x he..23x jd popular kejab di blog bro he..23x

    2. seperti mana yang pernah bro nyatakan..

      entry pasal yied kan dh terkuar kat blog bro…

      berbaloi x..?? brape banyak traffic masuk ek

    1. ops he…23x

      terima kasih… tp awat yang cakap bro hensem hanya gurl saja.. boy xde pulak

    1. jangan la malu sumi…

      kan sumi ikhlas menjawab walaupun pendek, ringkas padat tapi bermakna bagi bro he..23x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *