You are here
Home > Ucapan > Sampaikan Jer 2010

17,437,145 total views, 1,000 views today

Sampaikan Jer 2010

p/s- if kurang jelas atau nampak ucapan bro dalam kad ni. Boleh klik gambar di atas.

Bro dari Pertubuhan Penganggur
Yang Menanam Padi (Bukan Anggur)
ingin mengucapkan

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir & Batin

Kepada
Rakan-rakan blogger, facebook & twitter
pembaca setia rapu rapan bro
skandal-skandal bro
bakal “isteri-isteri bro” [bermadu la korang ek]
keluarga bro, dia & mereka

Peace no “Rumah Tangga Wars” ok..!!

Bro dengan penuh rendah diri [bro memang reandah pun] dan berbesar hati [hati kena mahu besar]

Ingin mengucapkan selamat hari raya buat Suhaila Zaire sekeluarga termasuk bisan, ipar etc.

Pesanan bro buat beliau dan mereka yang terlibat sama dalam penyalahgunaan segmen  “Sampaikan Jer 2010” [meh la join sama],

Berhati-hati dijalan raya moga dapat dihidangkan sebagai pencuci mulut unuk tetamu di hari raya.

Hanya Sekilas pandang dah tahu sumijelly sure habis di atas meja. Confirm2 masuk dalam pokej baju kanak-kanak yang datang beraya.

Pagi raya dok bantai rendang ayam or daging je. Sekali sekala nk juga ubah citarasa. Bayangkan pagi raya menikmati rendang kancil peehhh sedap tue. Lagi-lagi amik dari Sungkai,Perak

Begini la raya bro sebagai Anak Jati Perak. Lagi best, awal-awal dah balik kampung.

p/s- maaf menyalah gunakan nama dan identity korang dalam entry ini. he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “Sampaikan Jer 2010

Leave a Reply

Top