November 26, 2020

Happy Birthday – Nurulbadiah Lai

Setelah beberapa hari tidak dapat online, memang terseksa jiwa dan raga.

Tergerak hati untuk melayani facebook, sekali ternampak……

Oh birthday dia hari ini….

Siapa dia?

Nurulbadiah Lai… Salah seorang kenalan bro di laman muka buku. Dah bertahun bro kenali, bermula dari blog kemudian ke facebook.

handphone…?? Entah..!! Rasanya bro xminta kot. Tapi dengan rakan sekolej dia ada la bro msg2.

Dari hingusan, sampai dah jadi tunangan orang. Dah lama juga kami kenal.

Ingat lagi, bro wish dia di dalam blog, sorang per sorang inform pada dia. Wah…!! Dia dah cukup famous walaupun tak masuk blog bro.

Bukan ada apa-apa dalam blog bro ini.

Dan bro paling suka bila dia jadi model. Terasa macam gambar yang di ambil hidup dan mempunyai nyawa. Mungkin itu keistimewaan beliau.

Dan bro perasan, mata panda dia dah tiada he…23x

Bicara Bro : Happy Buzday buat kamu. Maaf tiada hadiah untuk kali ini juga

Dah lama x chat kan or bersembang. Bukan nak kata kamu sombong atau apa. Cuma bro sendiri pun tiada masa untuk diri sendiri

Tahniah, dah jadi tunangan orang :)

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

6 thoughts on “Happy Birthday – Nurulbadiah Lai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *