You are here
Home > Uncategorized > Pink Sedondong

17,419,264 total views, 1,085 views today

Pink Sedondong

Family Khaizarien
Pinknye family khaizarien, (curi dari facebook)

Assalamualaikum wbt & selamat hari raya

Maaf buat semua, bro masih tidak kesampaian nk story pasal peristiwa yang berlaku semalam… insya’lah if tiada ape2 aral, minggu depan bro wat entry suspen tue ek. Tunggu je la ek.

Hari ini tiada apa yang ingin bro kongsikan. Cuma nak bagitau u’ll. Hari nie bro sambung cuti balik setelah seharian mengular di pejabat semalam (xde koje)

Dan seperti yang bro bagitahu sebelum nie, bro xkan berpink di hari raya he..23x korang rasa ape la warne baju raya bro ek (selamat bro gantung selepas habis sembahyang raya)

Teka la ek. If betul, bro xkan bagi hadiah ape2…cukup sekadar senyuman 🙂 (senyum kan sedekah)

If, ade iklan nuffnang kuar kat bawah nie… Rerajin la sedekah kat bro ek

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “Pink Sedondong

  1. peristiwa cepat muncul. cepat yer. minggu depanlah Yaya. Panjang sangat peristiwa tu yg lewat tuh. hihihi.

    warna hijaulah. apa lagi kan. Hohu~

    he..23x sabar la yaya…bnde suspen kne la tgu mase yang sesuai untuk disiarkan he…23x

    bukan panjang..cuma belum dapat bahan bukti untuk disiarkan huhuhu

    warne hijau he…23x ops tgu je la jawapannya nnt ek..

  2. huhu
    peh berahsia baju rayee yeh..?
    hijau kott.?
    wanee hijau ramai tol yg pakai taon nih

    he..23x mmg berahsia pun…awat teka hijau ek he..23x tp pe kan daya bro xberhijaukan diri raya tahun nie

  3. Wahh pink2.. eh eh bro baru tunang ker ke?
    Tgk dlm FB ada org tag nama bro dlm pink lady in pink nie tau~

    =) saje minta kepastian. Jika betul tahniah. Status kita sama hehehe 😉

    entah he..23x xde pe2 la asna he…23x

  4. kaler merah la tue…
    msk gak la ngan pink tue…

    ~bro pooh dh dapat duit rya…
    thankz alot….

    he..23x semestinya bukan merah la pooh…. mne leh bgtau..pe2 pun xde same warne or sedondong dengan sape2 huhhuhu

  5. hurm…
    nk rahsia2 konon…
    per kes….???!!!
    share ler cpat bro….
    x sbar da nie…
    kite plak xcited lbey…
    kahkahkah…
    tok bro n tut tut tut…..

    he…23x sabo la eikin… jgn gopoh2 huhuhuhu

  6. Framestone

    hehe. bro jela yg ada. so komen la puas2x ye. sila2x, wat macam blog yaya ye.

    oh bro bkn duda ye? mimpi tu berKATA ya khwen gan duda anak seorang. anak dia laki. dia pggl ya Ibu. eh apsal ckp psl ni?

    ok skrg BERtukar!

    eh mmg thumb up la < 6kilo. syabas bhete !

    hah, ken batik tu no komen.

    tp ken plekat bro tu xcite pun SEMUA org tau. tempek gmbr pun yg bkain plekat so jgn tya cm ne SEMUA org tau hahaha~

    cam la bro xpernah wat blog yaya cam blog bro kan he..23x mmg suke mengomen pun bro nie hhuhuu (if free la time tue)

    klu bro duda yaya nk masuk ke he..23x tp bro xde anak he..23x ish yaya nie…time2 raya mimpi duda anak sorg nie pe kes huhuhu

    bro jatuh mendadk tue.. nie nk upkan balik he…23x

    he..23x bro mmg suka berken pelikat… he..23x oh bro ade tempek ek sebelum nie he..23x

  7. lambat sangat mr prame publish citer suspen tuh.. kiter da tau da.. slamat bertunang 😀

    he…23x sorry along…cite suspen xleh nk publish time raya…bukan ade org pun yg on9…tue yg tgu masa yang sesuai huhuuh

  8. incik batuuuuuuuuuuuuuuuuuu aka kb
    selamattttttttttttttttt!ha6x

    igt igt pesan mokcik ni
    jaga diri hiasi peribadi!

    dh naik pangkat
    jgn langkah daulat!

    daulat…mane2 huhuh he..23x cikfbi bile pulak…nk kb masuk ke

Leave a Reply

Top