May 21, 2024

JBL Perkenalkan Authentics Speaker & Spinner BT Turntable Untuk Pasaran Malaysia

JBL Heart of Sound Mid Valley

JBL selaku pengeluar peralatan audio terkemuka dan pakar dalam semua perkara audio, melancarkan barisan legasi pembesar suara – Authentic 200, 300, dan 500 serta Spinner BT turntable.

Anda boleh lihat dan dapatkan ia di roadshow Heart of Sound yang sedang berlangsung di Mid Valley Mega Mall, Centre Court Ground Floor sehingga 19 November 2023.

Gandingan gaya klasik ini membawakan penampilan zaman dahulu dengan teknologi audio JBL abad ke-21.

JBL Authentics 500

Rangkaian pembesar suara JBL Authentic tersedia dalam tiga variasi.

JBL Authentic 500 ialah siri yang paling kaya dengan ciri: Wi-Fi dan pembesar suara pintar Bluetooth yang menyampaikan Dolby Atmos untuk menyelubungi pendengar dengan bunyi yang mengasyikkan memenuhi bilik.

JBL Authentic 300 menawarkan bunyi mudah alih berprestasi tinggi dengan bateri 8 jam terbina dalam, dan JBL Authentic 200 memenuhi mana-mana ruang dengan bunyi stereo seimbang yang kuat berkat tweeter 1", woofer 5" julat penuh dan radiator pasif 6” melemahkan.

Direka bentuk dengan mengambil kira pengalaman pengguna yang lancar, pembesar suara JBL Authentic menampilkan integrasi baharu yang dibina dengan kerjasama Amazon dan Google yang menyediakan pendengar akses serentak kepada pembantu suara mereka.

JBL Spinner BT

Reka bentuk anggun JBL Spinner BT terdiri daripada pinggan aluminium dan tonearm, alas tiang MDF hitam dengan aksen oren atau emas JBL, panel hadapan kontemporari dan penutup habuk berengsel yang menjadikan unit ini pemandangan yang menarik dari segi estetika.

Pemacu tali pinggang dan motor dengan sensor optik di bawahnya, memastikan rekod dimainkan dengan sempurna mengikut masa pada 33.3 rpm untuk album, atau 45 rpm untuk EP dan single. Gandingkan pembesar suara atau fon kepala Bluetooth dengan pantas ke Spinner BT, dan dengan pengekodan Aptx-HD tiada kompromi sonik.

Tonearm aluminium memastikan pengesanan alur rekod yang sangat baik tanpa memakainya.

Ciri tonearm lain termasuk cangkerang boleh tanggal (hujung tonearm) membolehkan akses mudah kepada kartrij untuk penggantian atau naik taraf, pemberat boleh laras dan anti-skate boleh laras. Kartrij magnet bergerak sejajar berkualiti tinggi, dipasang dan diselaraskan, pada JBL Spinner BT.

JBL Heart of Sound Roadshow

Jangan lupa untuk kunjung roadshow Heart of Sound di Mid Valley Mega Mall, Centre Court Ground Floor sehingga 19 November 2023.

Rangkaian pembesar suara JBL Authentic dan meja putar JBL Spinner BT kini tersedia untuk pembelian di kedai dalam talian JBL dan semua peruncit sah JBL.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *