December 5, 2023

Melangkah ke Dunia SHEIN di MyTOWN Shopping Centre

SHEIN Pop-up MyTown

SHEIN, platform pasaran bersepadu global yang menawarkan pelbagai kategori beli-belah fesyen, kecantikan dan gaya hidup, bersedia untuk melancarkan Acara Pop-Up SHEIN Malaysia yang dinanti-nantikan di Malaysia!

Acara pop-up yang membawakan satu pengalaman yang unik dan hebat ini akan akan berlangsung dari 27 September hingga 2 Oktober di Central Town, Tingkat Bawah MyTOWN Shopping Centre.

Acara fesyen ekstravaganza ini di serikan oleh kehadiran para personaliti, pempengaruh dan ikon fesyen Malaysia yang terkenal termasuk Amelia Henderson, Scha Elinnea, Yaya Zahir, Sairiya Murugiah, Dior Yaw dan Farrah Khairina.

SHEIN Fashion Show

Acara Pop-Up ini telah dilancarkan dengan acara Peragaan Fesyen SHEIN yang mempesonakan, disusun khas dan digayakan oleh sekumpulan pempengaruh yang terkenal Malaysia – Ash Edward, Khainina Khalil, Isha Norsham, Ashley Chin dan Ikhmal Nour.

Peragaan fesyen tersebut menampilkan peragawan dan peragawati yang terdiri daripada #beSHEINmodels. Acara yang memukau ini mempamerkan komitmen SHEIN untuk meraikan keindividuan dan kepelbagaian, kerana setiap model yang tampil di pentas peragaan membawakan pelbagai gaya SHEIN yang menawan.

Menampilkan lebih daripada 1,000 produk fesyen dan aksesori yang dicipta untuk wanita, lelaki dan kanak-kanak, acara tersebut dibahagikan kepada empat tema yang memikat hati – gaya Parti, gaya Pejabat, gaya Aktif dan Renang serta gaya Musim Panas & Jalanan.

SHEIN Pop-up Event MyTown

Acara Pop-Up SHEIN Malaysia ini menunjukkan bahawa pakaian bukanlah sekadar apa yang anda pakai; malah ia menyerlahkan gaya anda tersendiri dan meraikan keunikan diri anda.

Kepelbagaian menjadi tumpuan utama di Acara Pop-Up SHEIN, yang mana jenama tersebut meraikan keindividuan dengan menawarkan siri Curve+ Plus, yang merangkumi saiz hingga 4XL.

Dalam hal ini, SHEIN menghantar mesej yang jelas: bahawa fesyen tidak mengenal sempadan dan ada gaya yang sempurna untuk semua.

SHEIN membawakan peragaan fesyen ke tahap lebih tinggi dengan diperbaharuinya setiap hari, para pengunjung berpeluang untuk menyaksikan peragaan fesyen wanita, lelaki dan kanak-kanak yang berterusan. Potongan fesyen baharu, inspirasi baharu dan cara baharu untuk mengekspresikan gaya peribadi akan ditampilkan pada setiap hari.

Acara Pop-Up juga menampilkan Kaunter Kecantikan SHEGLAM yang eksklusif yang mana pengunjung boleh mendalami dunia kosmetik dengan rangkaian produk kecantikan SHEGLAM yang mampu milik. Dilancarkan pada tahun 2019, SHEGLAM berdedikasi untuk menyediakan pengalaman kecantikan yang terbaik kepada para pencinta solekan di seluruh dunia.

Sementara itu, Zon Rumah & Kediaman di Acara Pop-Up SHEIN Malaysia akan memberikan gambaran tentang ruang kediaman yang bergaya. Pendekatan holistik terhadap fesyen ini mempamerkan komitmen SHEIN untuk menyediakan pengalaman membeli-belah gaya hidup yang serba lengkap kepada semua.

Dan bukan itu sahaja! SHEIN juga telah menyediakan pemberian hadiah SHEIN eksklusif setiap hari dan penampilan istimewa oleh pempengaruh fesyen terkemuka di Malaysia, khas untuk para pengunjung

Melangkaui sempadan gaya; SHEIN juga telah mengorak langkah dalam arena pemerkasaan dengan pengenalan Program Komuniti #beSHEINmodels ke Malaysia. Program tersebut, yang telah berkembang pesat dengan lebih 7,000 ahli, memfokuskan pada idea bahawa fesyen bukan sahaja untuk kelihatan hebat; malah juga membangkitkan perasaan yang hebat.

Pelbagai ganjaran eksklusif menanti mereka yang menyertai pergerakan fesyen ini.

Acara Pop-Up SHEIN Malaysia juga menandakan kemunculan pertama Hari SHEINfluencer yang pertama di Malaysia. Hari SHEINfluencer bertujuan untuk menghargai komuniti #SHEINfluencer dan meraikan kejayaan kerjasama dengan para pempengaruh yang terkenal dan disukai ramai di Malaysia.

Untuk memastikan terdapat pilihan yang menarik untuk setiap suasana, majlis dan personaliti masing-masing, SHIEN turut mempamerkan busana yang dipilih khas oleh SHEINfluencers, yang menampilkan trend fesyen terkini.

Jadi, tunggu apa lagi? Mulai sekarang hingga 2 Oktober, kunjungi dan alami dunia gaya trend terkini, pakaian hebat dan aksesori yang akan menyemarakkan dunia fesyen anda. Sila dapatkan maklumat tentang acara di bawah:

Tarikh: 27 September – 2 Oktober 2023 (Rabu – Isnin)
Masa: 10 pagi – 10 malam
Lokasi: Central Town, Tingkat Bawah @ MyTOWN Shopping Centre

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Acara Pop-up SHEIN di Malaysia, sila layari laman web rasmi SHEIN.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *