September 25, 2023

Konfeksi Ais Sunkist Tropical Orange, Sajian Jus Segar Serba Baharu

Konfeksi Ais Sunkist Tropical Orange

F&N Creameries Sdn Bhd memperluaskan divisyen aiskrimnya menerusi jalinan kerjasama dengan Sunkist Growers menerusi pengenalan rangkaian Konfeksi Ais Sunkist Tropical Orange.

Rangkaian baharu ini membawa pembaharuan dan meningkatkan tanda aras konfeksi ais komersial dengan menggunakan jus oren dan bukan bahan perisa oren.

Konfeksi Sunkist Tropical Orange secara inovatif menggabungkan rasa umph dan manfaat kesihatan buah sitrus untuk kategori konfeksi ais serba baharu yang Citrusly Syok!

Boleh didapati dalam bentuk tab boleh dikongsi dan tiub sajian tunggal, rangkaian baharu itu merupakan konfeksi ais komersial pertama di Malaysia yang kaya dengan Vitamin C bersama jus oren bagi rasa yang menyegarkan, berjus dan penuh nikmat.

Format tiub Konfeksi Ais Sunkist Tropical Orange adalah umpama sorbet dengan tiada kandungan susu, menjadikannya sesuai untuk golongan vegan dan mereka yang tidak toleran laktosa.

Sementara tab Konfeksi Ais Sunkist Tropical Orange menggabungkan bahagian bawah dengan vanila berkrim bersama riak oren sos serta tekstur yang seperti aiskrim artisan atau mewah.

Konfeksi Ais Sunkist Tropical Orange dalam tiub adalah pilihan sempurna bagi menyejukkan diri dalam cuaca panas dan lembap di Malaysia.

Hanya ambil satu untuk menyejukkan dan menyegarkan diri serta mendapatkan tambahan Vitamin C daripada jus oren yang terkandung dalam setiap hirupan.

Tiub yang direka khusus ini mudah dipegang sebelah tangan dengan kurang risiko untuk tumpah atau menitik, membenarkan anda terus membuat kerja atau tugasan, beriadah mahupun menikmati waktu rehat dengan tenang.

Bagi sajian istimewa di rumah, Konfeksi Ais Sunkist Tropical Orange dalam tab menggabungkan keseimbangan sempurna kemanisan dan kelazatan berkrim serta rasa hebat.

Kongsikan rasa Citrusly Syok bersama insan tersayang dan rakan-rakan selepas waktu sekolah atau sebagai penceria selepas waktu kerja mahupun sebagai snek sejuk yang lebih sihat.

Konfeksi Ais Sunkist Tropical Orange kini boleh didapati di seluruh negara dan secara online pada harga jualan :-

  • Tiub sajian tunggal 75ml – RM2.50 setiap tiub (RM2.70 di Malaysia Timur),
  • Tiub pelbagai pek yang terdiri daripada 4 tiub – RM9.80 satu pek (RM10.50 di Malaysia Timur), dan
  • Tab 1.5 liter – RM15 sebekas (RM16.50 di Malaysia Timur).

Ia juga boleh didapati menerusi kedai dalam talian rasmi F&N di https://my.fnlife.com/chilled-frozen/ice-cream/sunkist.html.

Nak Menang Jongkong Emas dan Syiling Emas berjumlah RM30,000?

Peraduan Gold of Sunkist

Bagi meningkatkan pengalaman Citrusly Syok, jangan lepaskan peluang untuk menyertai peraduan Gold of Sunkist yang menawarkan hadiah berupa jongkong emas dan syiling emas berjumlah RM30,000!

Untuk menyertai peraduan ini, anda hanya perlu mendapatkan produk-produk Konfeksi Ais Sunkist Tropical Orange berharga RM10 ke atas dalam satu resit pembelian dan menghantar foto resit menerusi aplikasi WhatsApp ke talian 017-6487654.

Peraduan ini dibuka dari 1 Mac sehingga 30 April 2023.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *