September 25, 2023

Amazfit GTR 4 dan Amazfit GTS 4 Mula Dijual di Malaysia

Amazfit GT4 Series

Amazfit telah melancarkanan jam tangan pintar Amazfit GTR 4 dan Amazfit GTS 4 yang menawarkan lebih banyak pilihan kepada rakyat Malaysia yang mengamalkan gaya hidup aktif dalam sukan, fesyen dan perniagaan.

Dengan pengenalan model ini, eksekutif perniagaan yang sibuk boleh pergi terus dari pejabat mereka ke gim atau ke kolam renang dengan Amazfit GTR 4, yang disediakan untuk sukan dan perniagaan.

Model terbaru Amazfit GTR 4 ini, menampilkan jam tangan tradisional dengan tekstur reka bentuk yang kaya, telah meningkatkan fungsi sukan dengan penampilan seperti perniagaan yang boleh dipakai ke mesyuarat.

Amazfit GTS 4
Amazfit GTS 4

Mereka yang mengejar gaya hidup aktif tidak perlu bimbang apabila memakai Amazfit GTS 4, jam tangan ini juga sesuai dipadankan untuk dipakai ketika temu janji makan malam.

Dengan penampilan yang langsing dan bergaya, Amazfit GTS 4 juga mempunyai fungsi sukan yang dipertingkatkan sambil kekal ultra nipis dan bergaya.

Amazfit GTR 4 mempunyai skrin yang lebih besar daripada model sebelumnya, hadir dengan paparan HD AMOLED 1.43'' dan memberikan pengalaman visual yang lebih mendalam. Amazfit GTS 4 dilengkapi dengan paparan HD AMOLED 1.75'' dan reka bentuk persegi moden.

Kedua-duanya mempunyai paparan sentiasa hidup.

Amazfit GTR 4
Amazfit GTR 4

Untuk GTR 4, terdapat lebih daripada 200 muka jam tangan, dengan 15 muka jam yang boleh diedit dan 30 muka jam tangan animasi.

Untuk GTS 4, terdapat lebih daripada 150 muka jam tangan, 10 muka jam yang boleh diedit dan 30 muka jam tangan animasi.

Amafit telah melancarkan pelbagai ciri baharu untuk menyokong gaya hidup sukan pemakai. Kedua-dua GTR 4 dan GTS 4 dilengkapi dengan teknologi antena GPS polarisasi Dwi-jalur; import laluan dan navigasi masa nyata; mod latihan kekuatan pintar; templat latihan selang; peringatan sukan dan siaran suara dan; mod larian trek.

Di samping itu, terdapat lebih daripada 150 mod sukan dan pengiktirafan pintar yang boleh mengesan keadaan sukan dan prestasi pemakai.

Kedua-duanya mempunyai rintangan air 5 ATM dan untuk pemantauan kesihatan, mempunyai BioTracker 4.0 baru untuk mengesan oksigen darah dan kadar jantung.

GTR 4 didatangkan dalam Superseed Black, Vintage Brown Leather dan Racetrack Grey manakala GTS 4 didatangkan dalam Infinite Black, Misty White, Autumn Brown dan Rosebud Pink.

GTR 4 dan GTS 4 akan dilancarkan pada harga promosi RM799 (Harga Runcit RM829).

Pelanggan awal akan mendapat kad Starbucks bernilai RM30 manakala mereka yang membeli produk Amazfit lain akan mendapat pas percubaan percuma Selebriti Fitness untuk 2 orang selama tujuh hari bernilai sehingga RM1,092.00, semuanya sementara stok masih ada.

Ketahui lebih lanjut mengenai jam tangan pintar Amazfit GTR 4 dan GTS 4 di https://www.amazfit.com/my atau platform rakan e-dagang Amazfit iaitu Shopee.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *